Τώρα θυμήθηκαν να ελέγξουν το καθεστώς εργασίας του «Παλαιοχριστιανού» – «Δεν πάω σχολείο, βόσκω τα γίδια» λέει ο 15χρονος γιος του

Έρευνα ανακοίνωσε η Κεραμέως στη Βουλή για τον 45χρονο που εργάζεται στον Δήμο εξ αποστάσεως... από το λαγούμι - Τι απαντά ο δικηγόρος του για την αιμομιξία

Must Read

Αίσθηση προκαλούν τα όσα έρχονται στο φως για τον 45χρονο πατέρα της οικογένειας που ζει σαν τους πρωτόγονους σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, με τα παιδιά να είναι αποκομμένα από το σχολείο και την κοινωνία, την ώρα μάλιστα που ο αυτοαποκαλούμενος «Παλαιοχριστιανός» βρέθηκε… εργαζόμενος εξ αποστάσεως στον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου!

Κι ενώ το τοπίο παραμένει θολό για το πώς εργαζόταν… από το λαγούμι ο 45χρονος  ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως δήλωσε στη Βουλή ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το καθεστώς εργασίας του:

«Η κυβέρνηση φροντίζει έτσι ώστε να εποπτεύεται ο τομέας του ανθρώπινου δυναμικού αυστηρά και γι’ αυτό δράττομαι της ευκαιρίας να ανακοινώσω ότι έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από την Κόρινθο που είναι στη δημοσιότητα όπως ξέρετε για να δούμε ακριβώς τι συνέβη με την περίπτωση αυτού του υπαλλήλου, που υπηρετεί με ποιο καθεστώς, τι ακριβώς συμβαίνει αναλυτικά. Έχω ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να διεξάγουν αναλυτικό έλεγχο», ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Ερέτριας – Αμαρύνθου σε δηλώσεις του στον ANT1 ανέφερε ότι ο 45χρονος εργαζόταν από απόσταση: «Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως, το 2020 έγινε μετάταξη για λόγους υγείας και παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως» είπε και πρόσθεσε ότι έχει στείλει επιστολή στον 45χρονο που παραμένει άφαντος.




«Από τότε που ήρθαμε εδώ, δεν βλέπουμε πολλούς» λέει ο 15χρονος γιος

Παράλληλα, συγκλονίζουν τα λόγια του 15χρονου γιου της οικογένειας, ο οποίος έχει εγκαταλείψει το σχολείο και ασχολείται με τα πρόβατα, αποκομμένος από τον πολιτισμό μαζί με τα αδέρφια του.

«Ποτέ δεν μου άρεσε το σχολείο. Ήμουν άσχετος. Για κάποιον λόγο με συμπαθούσαν οι δάσκαλοι και μου έβαζαν καλούς βαθμούς» αναφέρει το παιδί στο Live News, που ζει χωρίς ρεύμα και νερό μέσα στο λαγούμι. «Από τότε που ήρθαμε εδώ, δεν βλέπουμε πολλούς. Δεν περνάνε άνθρωποι. Κάποιοι λαθροκυνηγοί» αναφέρει και προσθέτει ότι η καθημερινή του ενασχόληση είναι το κοπάδι με τα γίδια.




Σημειώνεται ότι ο 15χρονος μεταφέρθηκε με εντολή εισαγγελέα στο νοσοκομείο «Παίδων» και θα παραμείνει εκεί μέχρι να αποφασιστεί που θα μεταφερθεί.

Έρευνα για αιμομιξία




Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές ερευνούν και το ενδεχόμενο αιμομιξίας στην οικογένεια, με τον δικηγόρο του Ανδρέα Θεδωρόπουλο να δηλώνει ότι «δεν υπάρχει αιμομιξία» και ότι ο 45χρονος «δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δικαιοσύνη», αλλά «ήθελε να αλλάξει τον συμβατικό τρόπο της αστικής ζωής».




 

Πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου

Οργανωμένο μέλος της Χρυσής Αυγής  και «πρωτοπαλίκαρο» του φυλακισμένου Χρυσαυγίτη Ηλία Παναγιώταρου, αποκάλυψε ότι ήταν ο ίδιος ο 45χρονος, μιλώντας στους αστυνομικούς.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος αποφάσισε να φύγει από την Ηλιούπολη όπου ζούσε στην Αθήνα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε Χρυσαυγίτες και άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου ο ίδιος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε.




Αύριο η απολογία

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας πέρασε σήμερα το κατώφλι του εισαγγελέα και ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί στις 21 Φεβρουαρίου. 




Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This