Η απάντηση Πούτιν στον Μπάιντεν μετά την προσβλητική δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ 

Η... ψύχραιμη αντίδραση του Ρώσου προέδρου

Must Read

Με λακωνικό ύφος σχολίασε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την προσβλητική δήλωση του Τζο Μπάιντεν, ωστόσο η ατμόσφαιρα είναι «εκρηκτική» ανάμεσα στους δύο ηγέτες, μετά την προσβλητική δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο, ο Αμερικανός πρόεδρος κατέταξε τον Ρώσο ομόλογό του μεταξύ των «υπαρξιακών απειλών» για την ανθρωπότητα.

«Η υπαρξιακή απειλή είναι η κλιματική αλλαγή. Υπάρχουν επίσης αυτός ο παλαβός πουτ…. γιος (σ.σ. ‘crazy SOB’), ο Πούτιν και άλλες, ενώ οφείλουμε πάντα να ανησυχούμε για το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου. Όμως, η υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα είναι η κλιματική αλλαγή», ανέφερε ο 81χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος των ΗΠΑ. Το ακρώνυμο SOB που χρησιμοποίησε ο Μπάιντεν παραπέμπει στη φράση «son of a bitch», η οποία αποδίδεται στα ελληνικά ως «πουτ… γιος».

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, κληθείς από δημοσιογράφο να σχολιάσει τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για εκείνον, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είπε λακωνικά πως ήταν «αγενής» η συμπεριφορά του.

Επανέλαβε πάντως ότι προτιμά τον Τζο Μπάιντεν αντί του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, επειδή ο Δημοκρατικός νυν πρόεδρος των ΗΠΑ είναι «πιο προβλέψιμος» σε σύγκριση με τον Ρεπουμπλικάνο προκάτοχό του. Συμπλήρωσε ωστόσο ότι είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με οποιονδήποτε εκλεγεί πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε λόγο νωρίτερα για αποτυχημένη απόπειρα να εμφανιστεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ ως «καουμπόι του Χόλιγουντ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This