«Βυθισμένη» στο πένθος η Πάτρα: Δύο παλικάρια, 20 και 21 ετών, ξεψύχησαν στην άσφαλτο

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο νέοι είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη. Τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ

Must Read

Τροχαίο «λαιμητόμος» στην αχαϊκή πρωτεύουσα που θρηνεί δύο νέα παιδιά, τα οποία βρήκαν τραγικό θάνατο όταν συγκρούστηκε η μηχανή στην οποία επέβαιναν με Ι.Χ.  

 

 

Οι ελληνικοί δρόμοι έχουν αποδειχθεί μοιραίοι στις ζωές -ειδικά- νέων ανθρώπων που καθημερινά ξεψυχούν, αφήνοντας θλίψη και μεγάλο πόνο στις οικογένειές τους. Βαρύ είναι το κλίμα στην Πάτρα μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 22/2, και στέρησε τη ζωή σε δύο νεαρούς 20 και 21 ετών.

 

 

Η τοπική κοινωνία πενθεί για τα δύο αγόρια τα οποία επέβαιναν στη μοιραία μηχανή που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. Οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα. Η μηχανή με τους δύο νέους είχε κατεύθυνση από την εθνική οδό προς Πάτρα, όταν έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

 

 

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή καθώς χτύπησε πάνω στο αυτοκίνητο με ταχύτητα. Οι δύο νέοι έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό τους. 

 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά. Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

 

 

Νεκροί είναι ο 20χρονος Γιάννης Στεργίου και ο 21χρονος Γιώργος Παπαδόπουλος, ενώ τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο οδηγός του ΙΧ.

 

 

 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο νέοι είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και οι αναβάτες της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στο οδόστρωμα, χτύπησαν σε πολλά σημεία του σώματός τους και σκοτώθηκαν ακαριαία. 

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικό τροχαίο με δυο νεαρούς νεκρούς στην Πάτρα 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This