Δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο στον 80χρονο που έσφαξε την 87χρονη σύζυγό του

Δεν έχει μιλήσει ακόμα για το συμβάν

Must Read

Εξελίξεις υπάρχουν στην φρικτή υπόθεση του θανάτου μιας 87χρονης στην Θεσσαλονίκη την οποία μαχαίρωσε άγρια ο 80χρονος σύζυγός της. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωί της περασμένης Πέμπτης όταν ο ανιψιός του ζευγαριού πήγε στο διαμέρισμα που έμεναν σε πολυκατοικία στην περιοχή Χαριλάου.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε στον ηλικιωμένο ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο.

Ο φερόμενος ως δράστης νοσηλεύεται ακόμα σε νοσοκομείο της πόλης καθώς μετά το έγκλημα προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του με χάπια. Είχε βρεθεί σε κωματώδη κατάσταση στο πλευρό της γυναίκας του.

Ο άνδρας φέρεται να αντιμεωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Δεν έχει μιλήσει ακόμα για το συμβάν και αυτό θα γίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Δείτε βίντεο:




Το χρονικό

Ένα θρίλερ εξελίχθηκε στην Θεσσαλονίκη με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Περίπου στις 11.30, στενός συγγενής των δύο ηλικιωμένων πήγε στο σπίτι τους που βρίσκεται στην περιοχή Χαριλάου, στην οδό Γεωργίου Σεφέρη.

Μόλις άνοιξε την πόρτα βρέθηκε μπροστά σε μια φρικτή πραγματικότητα την οποία δεν θα ήθελε να δει ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του.

Συγκεκριμένα είδε την 78χρονη να κείτεται νεκρή και να φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και στο δεξί της χέρι αλλά και χτυπήματα στο κεφάλι, με ένα αντικείμενο.

Δείτε βίντεο:

Δίπλα της βρισκόταν ο 88χρονος σύζυγός της ο οποίος είχε καταναλώσει χάπια και ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Ο ηλικιωμένος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε φορούσε γάντια τα οποία έφεραν ίχνη αίματος. Μερικές μέρες πριν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή του. 

Δείτε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σφαγμένη 78χρονη – Πιθανόν τη σκότωσε ο 88χρονος σύζυγός της!

Καλά στην υγεία του ο 88χρονος που φέρεται να έσφαξε την σύζυγό του – Δεν έχει πει λέξη για το έγκλημα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This