48ωρο με απεργίες: Χωρίς ταξί σήμερα, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριο, Τετάρτη

Μετ΄ εμποδίων οι μετακινήσεις 

Must Read

Σε απεργιακό κλοιό βρίσκεται από σήμερα, Τρίτη 27/2, η χώρα. Οι απεργίες και οι στάσεις εργασίας αναμένεται να κρατήσουν μέχρι και αύριο, Τετάρτη 28/2.

Την αρχή κάνουν σήμερα τα ταξί με 48ωρη απεργία -σύμφωνα με την απόφαση του Σ.Α.Τ.Α-. Τη «σκυτάλη» παίρνουν οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο, οι εργαζόμενοι του προαστιακού της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και οι εργαζόμενοι στις γραμμές 1, 2 και 3 του μετρό αλλά και του τραμ. Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν και τα λεωφορεία αύριο, Τετάρτη 28/2, από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π.μ. ή αργότερα ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 20:00 το βράδυ. 

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αύριο, γεγονός που σημαίνει ότι θα ακυρωθούν όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις. Μάλιστα σε ανακοίνωση της η Aegean και η Olympic Air, ενημερώνουν τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια για πτήσεις που θα επηρεαστούν από την απεργία ότι μπορούν να κάνουν αλλαγές. Δεμένα θα παραμείνουν και τα πλοία αύριο, Τετάρτη 28/2, καθώς και οι ναυτεργάτες θα συμμετέχουν επίσης στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ημέρας. Τα πλοία δεν θα αναχωρήσουν από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου και λόγω της 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια από τις 00:01 αύριο τα ξημερώματα μέχρι και τις 12:00 τα μεσάνυχτα.

 

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 

Παράλληλα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί σήμερα στην Αθήνα η Αστυνομία λόγω της πορείας διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσουν οδηγοί ταξί προς το Υπουργείο Μεταφορών. Οι οδηγοί ταξί αναμένεται να συγκεντρωθούν στην οδό Σπύρου Πάτση κατά τις 10:30 και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Υπουργείο Μεταφορών. Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία θα λάβει μέτρα αποσυμφόρησης της κίνησης πραγματοποιώντας εκτροπές και διακοπές κυκλοφορίας, όπου είναι απαραίτητες, κατά το μήκος της διαδρομής. Ειδικότερα, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την οδό Σπύρου Πάτση, όπου θα συγκεντρωθούν τα ΤΑΞΙ, και στη συνέχεια διαδοχικές ρυθμίσεις κυκλοφορίας στο δρομολόγιο μέσω της Λεωφόρου Αθηνών, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μάρνη, Πατησίων, Λεωφόρου Αλεξάνδρας καθώς και στη Λεωφόρο Μεσογείων, μέχρι το Υπουργείο Μεταφορών.

 

 

Διαβάστε ακόμα:

Απεργία ΑΔΕΔΥ: «Χειρόφρενο» σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 28/2 – Ακινητοποιημένα αεροπλάνα και πλοία 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This