Φωνή λαού στις πορείες σε Πάτρα και Κρήτη για το έγκλημα στα Τέμπη

Χιλιάδες άνθρωποι από το πρωί είναι στους δρόμους αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς

Must Read

Μεγάλη είναι η συμετοχή σε πορείες και εκδηλώσεις μνήμης σε ολόκληρη την χώρα την Τετάρτη για την συμπλήρωση ενός έτους από την μαζική δολοφονία 57 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων στα Τέμπη. Χιλιάδες άνθρωποι από το πρωί είναι στους δρόμους αποτίοντας φόρο τιμής στους νεκρούς του σιδηροδρομικού εγκλήματος και αξιώνοντας δικαίωση και τιμωρία για τους ενόχους.

«Αγάπες μου πού είστε;» – Σπαρακτικές σκηνές στο μνημόσυνο στα Τέμπη ένα χρόνο μετά την τραγωδία

Όπως σε ολόκληρη την Ελλάδα, έτσι και σε Κρήτη και Πάτρα έχει συγκεντρωθεί κόσμος στις πλατείες με πανό και ζητούν δικαιοσύνη για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, συγκλονιστικά ήταν τα πανό που ανήρτησαν οι μαθητές του Ηρακλείου κατά την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ. Λίγο μετά τις 10 το πρωί, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου έφτασαν στην Πλατεία Ελευθερίας και ένωσαν τις φωνές τους με τους καθηγητές τους και άλλους εκπροσώπους φορέων.

Όπως μεταδίδει το pelop.gr, στις 10 το πρωί ξεκίνησε η συγκέντρωση εργαζομένων, φοιτητών και φορέων στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, και στις 11 ξεκίνησε η πορεία. Η συμμετοχή είναι τόσο μεγάλη που ενώ η κεφαλή βρίσκονταν στην Οδό Γούναρη, υπήρχαν άτομα που δεν είχαν ξεκινήσει απόμη από την Πλατεία Όλγας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This