Νέο σκάνδαλο με Σόρος στο Δήμο της Αθήνας!

Παραχωρούν δωρεάν δημοτική περιουσία σε ΜΚΟ του σκοτεινού Σόρος!

Must Read

Συνεχίζει να «χρυσώνει» τον σκοτεινό Σόρος, σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Όπως αποκαλύπτει η δημοτική παράταξη της Ελένης Παπαδόπουλου, η παρούσα δημοτική αρχή του Χάρη Δούκα, σε συνεργασία με την δημοτική παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη παραχώρησαν δωρεάν έναν ολόκληρο όροφο του Φρουραρχείου Αθηνών και επιπλέον χώρους έκτασης άνω των 700 τ.μ. στη ΜΚΟ Solidarity Now, παράρτημα του Open Society Foundation του Σόρος!

Όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη «Η Αθήνα ΜΑΣ» , ο όροφος του κτιρίου είχε ήδη παραχωρηθεί από το 2013 από τον τότε δήμαρχο Καμίνη. Ανταποδοτικά τότε η εν λόγω ΜΚΟ έδωσε 600 χιλιάδες ευρώ – όπως ισχυρίστηκε – για να ανακαινίσει τον χώρο. Ωστόσο ουδέποτε πλήρωσε λογαριασμούς κοινής ωφελείας, οι οποίοι επί δέκα χρόνια επιβάρυναν τους δημότες.

Με μία σκανδαλώδη συμφωνία και χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο για τον Δήμο, όπως καταγγέλλει η δημοτική παράταξη της Ελένης Παπαδόπουλου, ο κ. Δούκας παρατείνει την δωρεάν χρήση για άλλα πέντε χρόνια. Η Solidarity δηλαδή κάνει δωρεάν χρήση δημοτικής περιουσίας για δεκαπέντε χρόνια, παρά τις κρατικές και μη επιχορηγήσεις εκατομμυρίων που έχει δεχτεί. Ο κ. Δούκας καθιστά επίσης εταίρο του Δήμου σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης τον κ. Σόρος και μία ΜΚΟ του με αντεθνικό και πολιτικό ρόλο, καθώς οι φιλοσκοπιανές θέσεις του εν λόγω επιχειρηματία, ο ρόλος του σε παιχνίδια κερδοσκοπίας και στην λαθρομετανάστευση είναι γνωστός τοις πάσι, εκτός από την παρούσα δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η θέση δε του προέδρου του Solidarity Now ως διευθυντή σε εταιρεία real estate ουδόλως προβλημάτισε όσους από τις δύο δημοτικές παρατάξεις ψήφισαν την απαράδεκτη συμφωνία, όπως ουδόλως τους προβλημάτισε το γεγονός ότι ο Δήμος δεν έχει κανέναν έλεγχο στις δράσεις της ΜΚΟ.

Η παρούσα δημοτική αρχή του κ. Δούκα και η παράταξη του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος έτρεξε λίγο πριν τις εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2023, να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την Solidarity Now, έσπευσαν να κατοχυρώσουν την απαράδεκτη αυτή συμφωνία.

Όπως τονίζει η παράταξη «Η Αθήνα ΜΑΣ», η δημοτική περιουσία και η Αθήνα δεν μπορεί να μετατρέπονται σε τσιφλίκι των ΜΚΟ και πρέπει επιτέλους ο Δήμος να σεβαστεί τα χρήματα και την περιουσία των δημοτών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This