«Γαλλικά» Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη στο δικαστήριο: Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου – Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ, πουτ@ν@!

Σκηνές αδιανόητης... καλλιέπειας μέσα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους(!) εκτυλίχθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την δολοφονία της Μαλένας και της Ίριδας. Μετά την ολοκήρωση της ακροαματικής διαδικασίας και της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη, η κατάσταση ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι ξέφυγε και άρχισαν τα «Γαλλικά».

Παρατείνεται για έξι μήνες η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου. Θα σου γ@μήσω, μ@υν@σκυλ@. Πήγες και πούλησες τα παιδιά» είπε η κατηγορουμένη.

«Τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ. Πουτ@ν@. Θα σου γ@μησω ό,τι έχεις και δεν έχεις» απάντησε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Που έχεις το θράσος και μιλάς εσύ για τα παιδιά. Μην τολμήσεις και έρθεις την επόμενη φορά. Ξεπούλησες τα παιδιά» ανταπάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

 

 

Η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Ο πατέρας των νεκρών παιδιά μίλησε την Τρίτη στο δικαστήριο για τις σχέσεις του με την Ρούλα Πισπιρίγκου, τα προβλήματα με τους γονείς και των δύο πλευρών, την εγκυμοσύνη και την γέννηση της Μαλένας.

«Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης στην Τζωρτζίνα ήταν άψογα. Στην Μαλένα είχε μια διαφοροποίηση όταν γέννησε, που ήταν λίγο απόμακρη από το παιδί 5 μέρες ενώ το περίμενε πάρα πολύ. Δεν ήταν, όπως με την Τζωρτζινα.

Την Τζωρτζινα την πήρε κατευθείαν αγκαλιά. Στην Μαλένα φαινόταν μια αποστασιοποίηση, φαινόταν ότι δεν υπήρχε η ίδια θέληση. Θεώρησα ότι είναι η εγκυμοσύνη, η καισαρική» ανέφερε.

«Τα προβλήματα ξεκίνησαν όταν έκανα εγώ μια επιπολαιότητα το 2018. Ήταν για διάστημα 3 μηνών. Γνώρισα μια κοπέλα τότε, ενθουσιάστηκα. Το έμαθε… Ήταν σε πολύ ήρεμη κατάσταση. Υπό μορφή αποδοχής. Μου φάνηκε περίεργη η αντίδρασή της» συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Τώρα που βάζω το μυαλό μου σε μια σειρά ήταν εμμονικη ζήλια, πράγμα που τότε δεν το καταλάβαινα γιατί ήμουν μέσα στην σχέση. Ότι ήταν τόσο ήρεμη σε όλο αυτό τώρα μου κάνει εντύπωση. Ήμασταν και οι δυο πολύ έντονοι χαρακτήρες και κάθε τσακωμός που ήταν πάντα λεκτικός, το “τερματίζαμε”» πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This