Λάρισα: Καθαρή η ιατροδικαστική εξέταση της 4χρονης που φέρεται να βίαζε ο πατέρας της – «Ευτυχώς δεν προχώρησε», λέει η μητέρα της

Η ίδια δεν θέλει να πάρει διαστάσεις το θέμα - «Να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας», τόνισε

Must Read

Καθαρή είναι η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στον 4χρονο κοριτσάκι από την Λάρισα το οποίο φέρεται να βίαζε ο ίδιος ο 47χρονος γιατρός πατέρας του, ο οποίος έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την φρικιαστική υπόθεση.

Ασέλγεια στη Λάρισα: Εικόνες του γιατρού στο αυτοκίνητο με την 4χρονη κόρη του! – Εξετάζονται μωρομάντηλα!

Η μητέρα της μικρής μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 δηλώνοντας ανακουφισμένη που υπήρξε έγκαιρη παρέμβαση και δεν προχώρησε η κατάσταση!

Συγκεκριμένα είπε:

«Το κατάλαβα, ευτυχώς, εγκαίρως και δεν προχώρησε σε κάτι χειρότερο.

Μου είπε κάποια πράγματα η μικρή μου και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν τον έπιασα επ’ αυτοφώρω και η ιατροδικαστική εξέταση στο κορίτσι μου, δεν έδειξε κάτι, ευτυχώς».

Όπως είπε η γυναίκα θέλει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και το θέμα να μην πάρει διαστάσεις καθώς πλέον έχει παρέμβει η δικαιοσύνη.

«Δεν επιθυμώ να πάρει έκταση το θέμα. Είναι κάτι πολύ προσωπικό και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Καταλήγοντας θέλησε να περάσει ένα μήνυμα:

«Αυτό που θέλω να πω ως μητέρα, πάνω απ΄όλα, είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας», είπε.

Δείτε τις δηλώσεις της:



 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ας μη σχολιάσουμε το γεγονός πως άλλα λέει τώρα και άλλα έλεγε πριν …
    Θα πρέπει να μας ανησυχεί η κατάσταση που γίνεται καθεστώς πλέον στα κανάλια: Ο οποισδήποτε λέει ό,τι θέλει σε βάρος τρίτων και οι ¨έγκριτο (!)” δημοσιογράφοι το αλιεύουν, το τσιτώνουν και το παρουσιάζουν ως δεδομένο, ενώ μας λένε -δήθεν- και για εκείνο το δικαίωμα του ¨κατηγορούμενου¨ να αντιλέγει.
    Και αυτή η τρομολαγνεία και η ορατή παραποίηση της αλήθειας -στις περισσότερες των περιπτώσεων- να δημιουργεί ένα κύμα παράνοιας σε αυτή τη χώρα. Θα βλέπουμε πατέρα να παίζει με την κόρη του και θα τρέχουμε στο “Χαμόγελο”, θα βλέπουμε παππού να αγοράζει μια σοκολάτα για την εγγονή του και θα φωνάζουμε το 100
    Δημοσιογράφοι, κανάλια, δικηγό(ρισκ)οι, γείτονες καψούρηδες για τα 30΄΄ στην τηλεόραση -και εκείνο το “γειά σας κ. Τατιάνα ΜΟΥ ή γειά σας κ, ΝΙΚΟ ΜΑΣ” να σου τρυπάει τον εγκέφαλο και ο κάθε κ. Νίκος και η κάθε κ. Τατιάνα να δίνουν χώρο στον χαφιεδισμό και την αλητεία του τίποτα- δημιούργησαν μια ΟΜΑΔΙΚΗ τρέλα, όπως εκείνο του Mee Too όπου δεκάδες “βιασμένες και ξυλοκοπημένες” τα θυμήθηκαν όλα μετά από 15 χρόνια κι τελικά στα δικαστήρια τα περισσότερα ήταν φούμαρα ή αν ήταν αληθή δεν υπήρχαν αποδειξεις με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν το αντίθετο αποτέλεσμα, τη χλεύη -όχι ότι δεν μποτου΄σαν να συμβαλινουν, αλλά για το χρόνο δημπσιοποίησης- και την έξαρση τνω φαινομένων.
    Τα Κοινωνικά Δίκτυα δεν ειναι πάντοτε αθώα και αληθινά! Η Δε TVουλα μας δεν είναι ΠΟΤΕ οπαδός της λογικής!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This