Τρόμος ξανά: Νέο περιστατικό στον προαστιακό δείχνει το χάος που επικρατεί ακόμα στον σιδηρόδρομο

Το περιστατικό διερευνάται εσωτερικά

Must Read

Μονάχα τρόμο και έντονο προβληματισμό προκαλούν τα συνεχόμενα περιστατικά που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον προαστιακό σιδηρόδρομο και δείχνουν το χάος που επικρατεί στον σιδηρόδρομο και τεράστιο κενό που υπάρχει στην ασφάλεια των επιβατών, το οποίο δεν έχει αλλάξει ένα χρόνο και κάτι μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μόλις πριν λίγες μέρες δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα» προκάλεσε σάλο καθώς έγινε αναφορά σε παρολίγο σύγκρουση δύο επιβατικών τρένων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών (ΣΚΑ)!

Το περιστατικό που αν γινόταν θα μιλούσαμε για νέα «Τέμπη» επιβεβαιώθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών. Ωστόσο, η σημασία ττου υποβαθμίστηκε από τον μεταβατικό διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης ο οποίος έκανε λόγο για «υπερβολές»!

Το νέο συμβάν

Σύμφωνα με το SKAI, το νέο ανησυχητικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σάββατου.

Ο συρμός του προαστιακού που κινούνταν από το Αεροδρόμιο προς το σταθμό ΣΚΑ του Μενιδίου παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων και συνέχισε κανονικά την πορεία του!

Εκείνη την ώρα μέσα στους συρμούς βρίσκονταν δεκάδες άτομα μιας και ήταν Σάββατο απόγευμα και αρκετοί είναι οι πολίτες που βγαίνουν για βόλτα.

Η πηγή ανέφερε πως το περιστατικό διερευνάται εσωτερικά.

Δείτε βίντεο:




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This