Παραδόθηκε ο αξιωματούχος του Δήμου Λαυρεωτικής που κατηγορείται για την πυρκαγιά

Η φωτιά ξέσπασε σε οικόπεδο όπου φυλάσσονταν υπολείμματα από χημικά που χρησιμοποιούνται για αγροτικές εργασίες

Must Read

Στα χέρια των Αρχών είναι πλέον ο φερόμενος εμπρηστής της χθεσινής πυρκαγιάς στο Λαύριο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και παραδόθηκε ενώ ήταν σε εξέλιξη έρευνα για τη σύλληψή του με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

Πρόκειται για αξιωματούχο του Δήμου της Λαυρεωτικής με σημαντική θέση στον Δήμο, που έχει να κάνει μάλιστα και με το περιβάλλον, εναντίον του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στη θέση Φοινικόδασος στο Λαύριο, 50- 100 μέτρα από το ΕΠΑΛ. Είκοσι ώρες μετά δυνάμεις πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ κάτοικοι λένε ότι κατά τύχη δεν απειλήθηκαν σπίτια από τις φλόγες που φούντωσαν σε ξερόχορτα, στην παραλία της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έβαλε φωτιά εντός του αστικού ιστού, για την κατάσβεση της οποίας επιχείρησαν άμεσα πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής και 15 πυροσβέστες. Στο οικόπεδο φυλάσσονταν υπολείμματα από χημικά που χρησιμοποιούνται για αγροτικές εργασίες. Η Πυροσβεστική ζήτησε τη συνδρομή της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του αξιωματούχου ο οποίος και συνελήφθη.

Διαβάστε ακόμα:

Αντιδήμαρχος ο εμπρηστής στο Λαύριο! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This