«Με στοιχεία που αγνόησε η Εισαγγελέας θα κρίνει τον Μίχο το δικαστήριο» – Τι λέει η δικηγόρος της μητέρας

«Η Εισαγγελέας είπε 26 φορές ότι η 12χρονη λέει αλήθεια, αλλά δεν δέχτηκε τον βιασμό και όσα είπε για τη μητέρα της!» λέει η Σοφία Πολυζωγοπούλου

Must Read

Πεπεισμένη ότι το δικαστήριο θα κρίνει την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό με τα στοιχεία που η Εισαγγελέας Μαρία-Ελένη Νικολού αγνόησε κατά την απαλλακτική της πρόταση για τον Ηλία Μίχο, εμφανίζεται η δικηγόρος της μητέρας, κ. Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Μιλώντας στο Action 24, η δικηγόρος χαρακτήρισε «επιεικώς πρόχειρη, αναιτιολόγητη και πραγματικά μη στηριζόμενη στο αποδεικτικό υλικό και όσα προέκυψαν κατά την αποδεικτική διαδικασία» την πρόταση της εισαγγελέως να αθωωθεί ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό του κοριτσιού, ωστόσο επεσήμανε ότι το «το δικαστήριο θα κρίνει με βάση το αποδεικτικό υλικό».

Η δικηγόρος επανέλαβε ότι η 12χρονη εξετάστηκε από ειδικούς και ψυχιάτρους οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι λέει αλήθεια σε όσα έχει καταθέσει ουκ ολίγες φορές μέχρι τώρα: «Το παιδί έχει καταθέσει, έχει δώσει λεπτομερέστατη κατάθεση, που έχει καταγραφεί σε βίντεο. Το έχουν εξετάσει πολλοί ειδικοί, παιδοψυχίατροι, παιδοψυχολόγοι, καθηγητές πανεπιστημίου. Όλοι καταλήγουν με βεβαιότητα -εξετάστηκαν στο δικαστήριο και ανέλυσαν τη σκέψη τους και τα συμπεράσματά τους- ότι το παιδί λέει την αλήθεια. Το παιδί έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο τελέστηκε ο βιασμός. Έχει περιγράψει τη βία και τις απειλές που δέχθηκε. Δεν καταλείπεται καμία αμφιβολία ότι όσα λέει το παιδί είναι αληθή» ανέφερε η ίδια.




Όπως τόνισε η δικηγόρος της μητέρας για την οποία η Εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχη για όλες τις βαριές κατηγορίες που της έχουν απαγγελθεί, «ανέφερε τουλάχιστον 26 φορές ότι το παιδί λέει την αλήθεια, ότι έχει δώσει λεπτομερέστατη κατάσταση» είπε και πρόσθεσε: «Το μόνο που δεν δέχεται από όσα έχει πει το παιδί είναι το ζήτημα του βιασμού και όσα έχει αναφέρει για την μητέρα της, που επιμένει από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση».

Μάλιστα η κ.  Πολυζωγοπούλου υπενθύμισε ότι η μητέρα του κοριτσιού κατήγγειλε στις αρχές τη φρικώδη δράση του Μίχου και συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία: «Πρότεινε ότι ουσιαστικά η μητέρα εκμεταλλεύτηκε την δράση του Μίχου ώστε να αποκομίζει οφέλη. Υπενθυμίζω ότι η μητέρα ήταν αυτή που από την πρώτη κιόλας ημέρα που αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί στο παιδί, το κατήγγειλε στην αστυνομία. Ήταν αυτή που παρέδωσε τα κινητά του παιδιού. Ήταν αυτή που συνεργάστηκε με την ΕΛΑΣ μέχρι και την ημέρα της σύλληψής της, όλη η οικογένειά της. Η πρόταση της εισαγγελέα δεν στηρίζεται στο αποδεικτικό υλικό και όσα προέκυψαν κατά την αποδεικτική διαδικασία, είναι παντελώς αναιτιολόγητη» τόνισε η δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This