Τραγωδία στην Kρήτη: Πριν από τη μοιραία φωτοβολίδα, ο 33χρονος και η παρέα του είχαν πυροδοτήσει άλλες 20

Ο άτυχος Μανώλης δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του, με την οποία ήταν 11 χρόνια μαζί

Must Read

Ένα πολύ άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 33χρονο Μανώλη από τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στην Κρήτη, καθώς, ενώ διασκέδαζε με την σύντροφό του και παρέα φίλων του, τραυματίστηκε θανάσιμα από ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα.

Οι Αρχές εξακολουθούν να ερευνούν τα αίτια πίσω από την τραγωδία, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως, προτού εκραγεί στα χέρια του η μοιραία φωτοβολίδα, ο 33χρονος και η παρέα του είχαν «προλάβει» να πυροδοτήσουν καμιά 20αριά άλλες. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σε πεζόδρομο της πόλης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και εν μέσω του καρναβαλικού γλεντιού, με τους αστυνομικούς, οι οποίοι περισυνέλλεξαν από το σημείο δέκα πυροδοτημένες φωτοβολίδες, να εξετάζουν, πέραν του σεναρίου του κακού χειρισμού και το ενδεχόμενο η φωτοβολίδα που εξερράγη να ήταν ληγμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, οι δύο από τους φίλους του Μανώλη, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά την τραγωδία, αφέθηκαν ελεύθεροι, με τον έναν τους να παραδίδει στις Αρχές τόσο τη μοιραία φωτοβολίδα, όσο και την υπόλοιπη παρτίδα που φέρεται να είχε προμηθευτεί, οι οποία, όπως διαπιστώθηκε περιείχε φωτοβολίδες που είχαν λήξει. Οι αστυνομικοί ερευνούν, πλέον, και το από πού προμηθεύτηκαν τις ναυτικές φωτοβολίδες.

 

Ο 33χρονος που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπου διασωληνώθηκε και μπήκε στο χειρουργείο, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα, και, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν οι γιατροί, παρέχοντάς του και πολλές φιάλες αίματος, δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή. Σημειώνεται πως, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε χειρουργός, αλλά μόνο ένας αναισθησιολόγος, με αποτέλεσμα να έρθει από το σπίτι του ο διευθυντής της χειρουργικής κλινικής και μαζί με τους γυναικολόγους που εφημέρευαν προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα δε με ρεπορτάζ του Star, ο άτυχος νέος, που ήταν ιδιοκτήτης φούρνου, δούλευε νυχθημερόν για να παντρευτεί την αγαπημένη του. «Όχι μόνο δεν είχε ενοχλήσει κανέναν, ήταν ένας άνθρωπος που πραγματικά δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ. Έχτιζε το όνειρο του. Η κοπέλα του, με την οποία είναι 11 χρόνια μαζί, είχε μετακομίσει από την Πάτρα στον Άγιο Νικόλαο. Δεν έχουν παντρευτεί, καταλαβαίνετε το δράμα», δήλωσε οικογενειακός του φίλος.

Ο ίδιος περιέγραψε και τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Είχε ανάψει (τη φωτοβολίδα), την κρατούσε στο χέρι και τη στριφογύριζε και κάποια στιγμή εξερράγη και έφυγε ένα τμήμα και του καρφώθηκε στα πλευρά. Το παιδί είχε χτυπηθεί στο συκώτι. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα. Ο γιος μου ήταν ακριβώς δίπλα του… Ήταν παρέα με τον Μανώλη, είναι φίλοι είναι αδελφικοί φίλοι… Όταν άκουσε την έκρηξη, θεώρησε ότι αυτός έχει χτυπηθεί. Φανταστείτε ότι εμείς ακούσαμε τον κρότο σε απόσταση 300 μέτρων», ανέφερε.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η κηδεία του 33χρονου θα τελεστεί μεθαύριο, Τετάρτη 20/3, στις 3 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Να βρεθεί από που βρήκε τις φωτοβολίδες το θύμα. Προφανώς τόσες διαθέτουn μόνον οι επιχειρήσεις επιθεώρησεις πλωτών μέσων, οι οποίες και παραλαμβάνουν τις ληγμένες για να πωλήσουν καινούργιες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This