Αυτός είναι ο 33χρονος Μανώλης που «έφυγε» από ναυτική φωτοβολίδα στην Κρήτη!

Συντετριμμένοι οι γονείς του! Πιθανότατα ληγμένη η φωτοβολίδα - Το χρονικό της τραγωδίας

Must Read

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του 33χρονου Μανώλη από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης ο οποίος έχασε την ζωή του αναπάντεχα χθες το βράδυ όταν έσκασε στα χέρια του μια ναυτική φωτοβολίδα. Την ίδια στιγμή, αίσθηση και προβληματισμό προκαλούν όσα φέρεται να είπε ένας από τους δύο συλληφθέντες, φίλους του άτυχου νεαρού. Όπως κατέθεσε, ορισμένες φωτοβολίδες ήταν ληγμένες και χρησιμοποιημένες στο παρελθόν αλλά κανείς δεν περίμενε ότι θα δημιουργηθεί πρόβλημα.

Δείτε βίντεο:




Ο νεαρός ήταν ιδιοκτήτης αρτοποιείου και ένα πρόσωπο αγαπητό στην τοπική κοινωνία. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στο παρελθόν είχε τραυματιστεί στα δάχτυλα του ενός χεριού του από χρήση κροτίδας!

Δείτε τον 33χρονο:

Ο πατέρας του 33χρονου, ο οποίος είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ανέφερε σχετικά με το τραγικό περιστατικό:

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Ούτε αν ήταν φωτοβολίδα θαλάσσης, ούτε αν ήταν κροτίδα, ούτε τίποτα».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε χάλια, πώς να είμαστε;».

Ο ίδιος είπε πως είδε τον γιο του το μεσημέρι καθώς έφαγαν μαζί και μετά πήγε στο σπίτι του αλλά δεν ήξεραν εκείνοι που θα πήγαινε και τι θα έκανε.




Σύμφωνα με πηγές, ο νεαρός παρακολούθησε τις καρναβαλικές εκδηλώσεις με τους φίλους του και μετά πήγαν στον κεντρικό πεζόδρομο της περιοχής όπου άρχισαν να πετούν βεγγαλικά και φωτοβολίδες. Σύμφωνα με το cretalive.gr, αυτόπτης μάρτυρας είπε πως ο 33χρονος κρατούσε την φωτοβολίδα μπροστά στην κοιλιά του, έκανε μια προσπάθεια να την ανάψει αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο, στην δεύτερη προσπάθεια έγινε η έκρηξη!

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί οι δύο φίλοι που ήταν μαζί με τον νεαρό όταν έσκασε η φωτοβολίδα. Όπως λέει ο πατέρας του στο newsit.gr, τα δύο άτομα αναμένονται να καταθέσουν ώστε να ξεδιαλύνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το συμβάν.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η μητέρα του 33χρονου. Η γυναίκα κατέρρευσε όταν έσπευσε στο νοσοκομείο και έμαθε πως ο γιος της δεν τα κατάφερε και ξεψύχησε από ακατάσχετη αιμορραγία.

«Ήταν στο καρναβάλι το παιδί, τελείωσε το καρναβάλι και πήγαν κάπου με τους φίλους. Κανείς δεν ξέρει τι έγινε και τραυματίστηκε ο Μανώλης. Στο νοσοκομείο πήγε ζωντανός και όταν έφτασα εγώ εκεί τον είχαν πάρει στο χειρουργείο. Είχε χτυπηθεί στο συκώτι, του διέλυσε το συκώτι η φωτοβολίδα», περιέγραψε η μητέρα του νεαρού στο protothema.gr.



Δείτε επίσης:

Από ναυτική φωτοβολίδα σκοτώθηκε ο 33χρονος Μανώλης στην Κρήτη! Χειροπέδες σε δύο φίλους του!

Τραγωδία στην Κρήτη: Ξεψύχησε 33χρονος από κροτίδα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This