Ανήλικες κοπέλες στα «δίχτυα» της πορνείας: Άτομα της… διπλανής πόρτας οι νέοι παιδεραστές – Πλήρωναν με… κοκαΐνη αντί χρημάτων!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό άλλων δραστών - Οι συνομιλίες στα social media και το νέο «μοτίβο» μαστροπείας

Must Read

Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ μετά τις έξι συλλήψεις για το νέο κύκλωμα πορνείας ανηλίκων που αποκάλυψαν οι Αρχές. Στο επίκεντρο βρίσκεται η 25χρονη φερόμενη «πρωταγωνίστρια» και οι σχέσεις της με τους συνεργούς αλλά και τους πελάτες-βιαστές! 




Τα κυκλώματα και οι «γνωριμίες» στα social media

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η «πληρωμή» που λάμβαναν τα αθώα ανήλικα θύματα του κυκλώματος μαστροπείας ήταν ελάχιστα ευρώ, ναρκωτικά και… τατουάζ!

 




 

Παράλληλα, τα στελέχη της Ασφάλειας που κατάφεραν να βάλουν τέλος στο Γολγοθά των έξι κοριτσιών από τη Πολωνία, τη Γεωργία, την Αλβανία και την Ελλάδα, αναζητούν συνεργούς του κυκλώματος, αλλά και όσους πλήρωναν για τα ροζ «ραντεβού». Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, δύο από τα κορίτσια, ήταν θύματα και του κυκλώματος μαστροπείας «Λορέλας» στον Κολωνό, το οποίο εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ δύο κατηγορούμενοι φέρεται να συνδέονται και με τις δύο εγκληματικές ομάδες. Ενορχηστρωτές του νέου εφιάλτη, ήταν η 25χρονη «Μαρία», ο συνομήλικος σύντροφος της, ένας 54χρονος οδηγός ταξί και δύο ακόμα γυναίκες, που συνελήφθησαν από τις αρχές. 




Συνολικά έχουν συλληφθεί έξι άτομα. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθησαν δύο ακόμη άτομα με εντάλματα που ίσχυαν σε βάρος τους και θα οδηγηθούν και εκείνοι αρμοδίως στον εισαγγελέα. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται από τη μεγαλύτερη αδελφή μίας από τις επτά ανήλικες, που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα μαστροπείας. Συγκεκριμένα, τον περασμένο Οκτώβριο η 22χρονη καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι κατόπιν ελέγχου που διενήργησε στο κινητό τηλέφωνο της 16χρονης -τότε- αδερφής της, εξαιτίας συχνών εξόδων της από το σπίτι τους και μάλιστα βραδινές ώρες, διαπίστωσε συνομιλίες της, στα social media, με έναν άντρα ο οποίος της πρότεινε συνάντηση για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής, σε ξενοδοχείο στον Κεραμεικό, στην οποία, όπως προέκυψε από νεότερες συνομιλίες τους όντως πήγε, συνοδευόμενη από φίλη της.

Βασική κατηγορούμενη είναι μια 25χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η 25χρονη «εγκέφαλος» του κυκλώματος, ιδίως από το καλοκαίρι του 2023 και έπειτα, έχοντας αναπτύξει φιλική σχέση με τουλάχιστον επτά ανήλικες 15-17 ετών τις διευκόλυνε στην εύρεση «πελατών» για πληρωμένες ερωτικές συναντήσεις, εξωθώντας τα κορίτσια στην πορνεία και μέσω του κυκλώματος ενός οδηγού ταξί και άλλων μελών του κυκλώματος, τις οδηγούσαν σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής όπου γίνοταν τα ραντεβού. 




 

Οι ανήλικες εισέπραταν 200-400 ευρώ για τα ερωτικά ραντεβού και η 25χρονη απαιτούσε από αυτές 50-100 ευρώ, ως αμοιβή. Επίσης, κάποιοι από τους «πελάτες», οι οποίοι συνευρίσκονταν με τις ανήλικες, σε συνεννόηση με την 25χρονη, παρείχαν ως αμοιβή σε αυτές, αντί χρημάτων, ναρκωτικές ουσίες και συγκεκριμένα κοκαΐνη, προς χρήση, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία της αδελφής του ενός από τα θύματα η 25χρονη είχε εθίσει στα ναρκωτικά τα κορίτσια. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί αίσθηση είναι η πληθώρα ατόμων που χαρακτηρίζονται ως «παιδόφιλοι της διπλανής πόρτας». Πρόκειται για άντρες από κάθε κοινωνική ή οικονομική τάξη και κάθε είδους προφίλ. Κάποιοι έχουν την «εικόνα» του οικογενειάρχη, άλλοι του σοβαρού επιχειρηματία, ενώ άλλοι δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις και δείχνουν ότι αναζητούν τη διασκέδαση. Είναι η κατηγορία ανδρών που χαρακτηρίζονται ως «επικίνδυνοι για την προστασία της ανηλικότητας». Παράδειγμα αποτελεί ένας 55χρονος, ο οποίος συνευρισκόταν ερωτικά κατ’ επανάληψη με ανήλικες και είναι κατηγορούμενος σε δύο διαφορετικές δικογραφίες που συντάχθηκαν μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Αίσθηση προκαλεί και η περίπτωση άντρα που εμφανιζόταν με το όνομα «Αλέκος», ο οποίος ήταν γνωστό στους κόλπους παρεών ανήλικων κοριτσιών ότι πληρώνει κορίτσια για να τα βλέπει γυμνά. Μάλιστα, επίμαχες συνομιλίες βρίσκονται στη διάθεση των Αρχών. Το άτομο αυτό φαίνεται ότι είχε «έδρα» την πλατεία Βάθης.



Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστικές οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας – Οι συλλήψεις και τα συγκοινωνούντα δοχεία 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This