Τι έχουν να μας πουν τώρα οι στρουθοκάμηλοι της πολιτικής ορθότητος;

Επτά ανήλικες νεαρές εξεδίδοντο από κύκλωμα και επληρώνοντο με κοκαΐνη, το νέο νόμισμα! – Διαρκής και παρατεταμένη η κατάρρευσις – Δυστυχώς, δεν πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά – Πίσω από την λαμπερή βιτρίνα της επενδυτικής βαθμίδος κρύβεται μια άλλη Ελλάδα, που όταν την συναντάμε, κάνουμε πως δεν την βλέπουμε…

Must Read

Η πολιτική ορθότης είναι υποκρισία. Ακόμη χειρότερα, είναι στρουθοκαμηλισμός. Η σήψις της κοινωνίας είναι προφανής, την συναντάμε σε κάθε βήμα μας. Αλλά κάνουμε πως δεν την βλέπουμε. Σε άλλες εποχές, η ειδήσεις, πως εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια και, μάλιστα, με ναρκωτικά, με κοκαΐνη, αντί πληρωμής, με μετρητά, θα είχε σηκώσει σάλο. Θα ανεζητούντο τα αίτια της κοινωνικής παρακμής που έχουν δημιουργήσει τέτοια φαινόμενα. Θα εγένοντο αναλύσεις επί αναλύσεων και θα εκαλούντο οι αρμόδιοι να απαντήσουν σε πιεστικά ερωτήματα.

  • εφημερίδα Εστία

Σήμερα είναι μια είδησις του αστυνομικού δελτίου. Ίσως διότι η παρακμή είναι πλέον κοινοτυπία. Την έχουμε συνηθίσει. Και όσοι δυσανασχετούν, στιγματίζονται σαν «γραφικοί». Διότι χαλάνε το κυρίαρχο «αφήγημα». Τις πομφόλυγες περί αναπτύξεως, τις θριαμβολογίες περί επενδυτικής βαθμίδος. Μιας λαμπερής βιτρίνας πίσω από την οποία καλύπτεται η έκπτωσις των αξιών και η κατάρρευσις της κοινωνίας.

Δεν φταίει όμως ο καπιταλισμός, όπως κάποιοι υποστηρίζουν, ούτε το φαινόμενο περιορίζεται στην αναζήτηση «χορηγών» για να πληρώσουν τα δίδακτρα ιδιωτικών πανεπιστημίων. Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Δεν πηγαίνουν αυτές οι «χορηγίες» σε τέτοιους ευγενείς σκοπούς. Πηγαίνουν σε ναρκωτικά, σε κοκαΐνες, σε εξευτελισμό προσωπικοτήτων.

Και οι υποτιθέμενοι ταγοί αρνούνται να παραδεχθούν την πραγματικότητα. Όπως κάποιοι που μεγαλοφώνως χαρακτηρίζουν «βροχή» τους εμπτυσμούς που δέχονται…

Μπράβο στην Αστυνομία που εξάρθρωσε το κύκλωμα της διαφθοράς, δεν εντοπίζεται όμως εκεί το πρόβλημα. Οι αρχές ασφαλείας σκιαμαχούν με τα αποτελέσματα, με τις εκφάνσεις της παρακμής, ενώ τα αίτια συνεχίζουν να διαβιβρώσκουν τον κοινωνικό ιστό. Και συνεχίζουν, διότι ουδείς αποφασίζει να τα αντιμετωπίσει. Διότι αν το πράξει, θα ευρεθεί αντιμέτωπος με ένα ντόμινο αποκαλύψεων –όλο το λαμπερό περίβλημα της συγκαλύψεως θα εξαϋλωθεί. Και θα αποκαλυφθεί το απαίσιο πρόσωπο της πραγματικότητος. Θα αποκαλυφθεί η κενότης των λόγων των «προφητών» της νέας εποχής. Και μόνον τότε θα καταστεί δυνατόν να αντιμετωπισθεί η κατάστασις.

Ποιος όμως έχει την τόλμη να δει τα πράγματα με καθαρό βλέμμα; Τούτο θα εσήμαινε αποκάλυψη του ότι η πολιτική ορθότης είναι μόνον μια πρόφασις, ένα νέφος σκοταδισμού. Και τότε θα χαθούν αυτοστιγμεί οι πολιτικές καρριέρες που έχουν οικοδομηθεί πάνω σε αυτήν.

Το τρέμουν αυτό το ενδεχόμενο. Για αυτό και στρουθοκαμηλίζουν. Για αυτό και αρνούνται να δεχθούν την πραγματικότητα. Για αυτό και συνεχίζουν να βυθίζονται στον βούρκο τους…

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί και εναντίον έξι ακόμη έχει σχηματισθεί δικογραφία. Νέοι άνθρωποι, οι περισσότεροι. Μια 25χρονη φέρεται ως αρχηγός της σπείρας. Μήπως δεν είναι και αυτό σύμπτωμα παρακμής; Πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι δημιουργικές παραγωγικές μονάδες και βιοπορίζονται εκπορνεύοντας ακόμη νεώτερα, ανήλικα κορίτσια, έχοντας κάνει την κοκαΐνη ιδιότυπο «νόμισμα» και μέσον συναλλαγών.

Αλλά αυτή, δυστυχώς, είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου.

 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This