Τεράστιο κύκλωμα μαστροπείας, χωρισμένο σε ομάδες: Αποκαλυπτικοί διάλογοι, διακίνηση ναρκωτικών και ο ρόλος της… «στρατολόγου»!

Μέσω live streaming στο instagram «ψάρευε» πελάτες η 25χρονη «εγκέφαλος» - «Πώς καταντήσαμε έτσι. Μας κατέστρεψε»!

Must Read

Αυξάνονται και πληθύνονται οι καταγγελίες για το σοκαριστικό κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε σε πολλά σημεία της χώρας, χρησιμοποιούσε και εκμεταλλευόταν ανήλικες κοπέλες, και τις εξωθούσε στην πορνεία και τη διακίνηση και χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κύκλωμα των παιδοβιαστών έβρισκε τα ανήλικα κορίτσια σε βραδινά μαγαζιά αλλά και μέσω διαδικτύου. Αρχικά, τα προσέγγιζε με φιλική διάθεση και στη συνέχεια τα οδηγούσε στον σκοτεινό δρόμο της πορνείας και των ναρκωτικών. Οι Αρχές σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έχουν στα χέρια τους νέα στοιχεία και σύντομα θα «ξετρυπώσουν» και άλλους εμπλεκόμενους.




Τα «πλοκάμια» του κυκλώματος παιδοβιαστών 

«Είναι ένα τεράστιο κύκλωμα, απλώς χωρίζονται σε ομάδες. Η μια έχει αυτές (ανήλικες), η άλλη έχει τις άλλες», δήλωσε μητέρα ανήλικου θύματος του κυκλώματος πορνείας και συνέχισε λέγοντας πως «κινούμαστε όλοι μαζί, έδωσα δύναμη και στις άλλες μαμάδες, για να μην τα παρατάνε». Οι γονείς των 7 κοριτσιών δηλώνουν ανακούφιση που έγιναν «ντετέκτιβ» για να γλιτώσουν τις ανήλικες κόρες τους από κυκλώματα μαστροπείας, μετά και τις νέες συλλήψεις από την Αστυνομία. «Και ‘γω από πίσω ήμουν, αλλά δυστυχώς…γίνανε αυτά που γίνανε. Η κόρη μου και πατέρα και μητέρα είχε, και σπίτι είχε. Οπότε, ό,τι μπόρεσα έκανα. Ό,τι μπόρεσα…», συμπληρώνει η γυναίκα. Την ίδια στιγμή, οι αποκαλύψεις για τη δράση της 25χρονης φερόμενης «εγκεφάλου» είναι καταιγιστικές. Η ίδια φέρεται να έκανε live streaming στο instagram, όπου και εμφανίζονταν άνδρες όλων των ηλικιών. Μόλις ενεργοποιούσε το βίντεο τότε άρχιζαν να εμφανίζονται άνδρες όλων των ηλικιών (διαδικτυακοί της φίλοι) και να συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις μαζί της. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα βίντεο ακούγεται φίλη της να της λέει: 

-Μη βάζεις γέρους στις συνομιλίες

-Γέρους θα βάζω, πώς θα κερδίσω αλλιώς

Εκτός όμως από άντρες στις συζητήσεις εμφανίζονταν και τα θύματά της τα οποία μέσω κάμερας εμφανίζονταν δημόσια και έδειχναν στους ακολούθους τις… ακριβές αγορές τους όπως κολόνιες και τσάντες. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούσαν να δελεάσουν κι άλλα κορίτσια να ακολουθήσουν τον δρόμο τους, διαφημίζοντας εύκολο και γρήγορο χρήμα αλλά και να προσελκύσουν και νέα… πελατεία.




Σε μια από τις συνομιλίες που είχαν τα θύματα μεταξύ τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται να έχουν μετανιώσει που παρασύρθηκαν από την «εγκέφαλο» του κυκλώματος, την 25χρονη «Μαρία» που κατηγορείται ότι ψάρευε πελάτες και πήγαινε σε ραντεβού κάποια από τα ανήλικα θύματά της, παίρνοντας μέχρι και 100 ευρώ. Συγκεκριμένα θύμα του κυκλώματος γράφει σε φίλης της: «Ανησυχώ, δεν θα βγει σε καλό αυτή η ιστορία. Η… (25χρονη) φταίει για όλα… Δες που καταντήσαμε ρε μπρο…».




Πάντως, η 25χρονη αρνείται όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι ανήλικες ήθελαν να έχουν μια καλή ζωή. Από την πλευρά της, ωστόσο, η 21χρονη αδερφή της 16χρονης που αποκάλυψε το κύκλωμα, υποστήριξε: «Έβλεπα συνομιλίες με άτομα που της ζητούσαν ραντεβού σε ξενοδοχείο. Ανησύχησα…». Αυτά τα μηνύματα την έκαναν να απευθυνθεί στους αστυνομικούς και να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του κυκλώματος μαστροπών.

Οι γονείς προσπαθούν να στηρίξουν τα παιδιά τους

«Το παιδί μου χρειάζεται υποστήριξη. Δεν μας άκουγε ποτέ, ένα παιδί ατίθασο, ξενύχτια, φασαρίες. Καταστραφήκαμε. Πως θα φτιάξουν την ζωή τους αυτά τα παιδιά;», διερωτάται πατέρας ενός κοριτσιού. Οι γονείς των επτά κοριτσιών κάνουν έκκληση αν έχουν πέσει θύματα αυτών των δυο κυκλωμάτων και άλλα παιδιά, να να μιλήσουν στις Αρχές.




Απολογούνται αύριο, Παρασκευή

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκαν δύο άτομα, ο 55χρονος «τατουατζής» και ένας 36χρονος, οι οποίοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή, μέρα κατά την οποία απολογούνται και οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες, με κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία και διακίνηση ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 55χρονος ήταν εμπλεκόμενος και στο προηγούμενο κύκλωμα με αρχηγό τη «Λορένα», είχε συλληφθεί, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τα στοιχεία του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα, κάτι που δεν τον εμπόδισε ωστόσο να συνεχίσει την δράση του. Ο ίδιος κατηγορείται για σεξουαλικές επαφές με τρία ανήλικα κορίτσια από το καλοκαίρι του 2021, τα οποία αντί χρημάτων πλήρωνε κάνοντάς τους τατουάζ. Στόχος των Αρχών είναι να αποκαλύψουν την σχέση ανάμεσα στα δύο κυκλώματα, αφού πολλοί από τους συλληφθέντες ανήκαν και στα δύο, ενώ και δύο θύματα εκπορνεύονταν και από το πρώτο κύκλωμα με αρχηγό τη «Λορένα». Στο στόχαστρο των Αρχών μπαίνει και το «πελατολόγιο» των θυμάτων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ψάρευαν τις ανήλικες από clubs και ιδιωτικά parties που γίνονταν σε πλούσιες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

 

Διαβάστε ακόμα:

Αδερφή θύματος μαστροπείας: «Υπάρχει και άλλη ενήλικη εκτός από την 25χρονη!» – Δεν έχει σταματήσει τα ραντεβού η ανήλικη!

Πατέρας 36χρονου νάνου που συνελήφθη για το κύκλωμα μαστροπείας: «Δεν έχει σχέση, μπορεί να τον μπέρδεψαν» 

Μαστροπεία: «Ακόμα και 16 να ήσουν δεν έχω θέμα!» – Σοκάρουν οι συνομιλίες της 25χρονης «Μαρίας» και των πελατών με τα ανήλικα θύματα! 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This