Γυμνάσιο στην Κυψέλη: Με τραύματα στο κρανίο και στην κοιλιά μαθητής και διευθυντής

Στιγμές πανικού επικράτησαν το πρωί στο 41ο γυμνάσιο Αθηνών

Must Read

«Παγωμένοι» εξακολουθούν να είναι μαθητές και καθηγητές, από το 41ο Γυμνάσιο της Αθήνας, στην Κυψέλη, εκεί όπου το πρωί, ένας 19χρονος Γεωργιανός τραυμάτισε με σφυρί και μαχαίρι έναν μαθητή και τον διευθυντή του σχολείου.

Ο αδίστακτος νεαρός, αδερφός μαθητή, πήγε λίγο μετά τις 8:30 στο σχολείο και σκόρπισε τον πανικό. Ο 17χρονος Νιγηριανός και ο 60χρονος διευθυντής στάθηκαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, αφού σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και υποβάλλονται σε εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την 1η Υγειονομική Περιφέρεια Αττικής, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», με τραύματα στο κρανίο, τον κορμό και την κοιλιά, μετά την επίθεση του δράστη.

«Δεν φοβόμαστε για κάτι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος»

Όπως εξήγησε ο διευθυντής της Γ’ χειρουργικής, στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», κ. Ανδρέας Ζεβλάς, η κατάσταση της υγείας των δύο τραυματιών της επίθεσης είναι σταθερή. «Είναι σταθερός και έχει ένα τραύμα από την αριστερή πλάγια κοιλιακή χώρα. Δεν είναι κατάσταση που στην παρούσα φάση να φοβόμαστε για κάτι αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος», είπε σχετικά με την κατάσταση της υγείας του διευθυντή, ενώ επεσήμανε στην συνεχεια:

«Αυτές οι κακώσεις που έχει είναι κακώσεις που πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ώστε να εκφράσουμε το πρώτο 24ωρο την άποψή μας».

Σε ό,τι αφορά στον 17χρονο μαθητή, ο κ. Ζεβλάς εξήγησε πως έχει θλαστικό χτύπημα στο κεφάλι. «Και το παιδί είναι σταθερό αλλά συνεχίζουμε τον έλεγχο για να βεβαιωθούμε ότι είναι πραγματικά καλά όπως δείχνει», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος δράστης, μπήκε το πρωί στο σχολείο της Κυψέλης και τραυμάτισε με ένα σφυρί στο κεφάλι τον μαθητή. Στη συνέχεια, όταν ο διευθυντής του σχολείου προσπάθησε να τους χωρίσει, ο δράστης τον τραυμάτισε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος μαθητής είχε πρόσφατα λογομαχήσει με τον αδερφό του 19χρονου κι έτσι εκείνος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα…χέρια του!

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Κυψέλη: Αδερφός μαθητή τραυμάτισε έναν ανήλικο και τον διευθυντή του σχολείου!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This