Σοκαριστική αποκάλυψη από μαθήτρια στην Κυψέλη: «Ο 19χρονος μας απειλεί να μην πούμε τίποτα»

«Διαφορετικά θα έχουμε ''μπλεξίματα''

Must Read

Μία ανατριχιαστική αποκάλυψη έκανε μαθήτρια από το 41ο Γυμνάσιο των Αθηνών στην Κυψέλη, αποδεικνύοντας πως τα όσα φρικτά εκτυλίχθηκαν χθες το πρωί εκεί, δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Η ανήλικη υποστήριξε πως ο 19χρονος Γεωργιανός που στο σχολείο και τραυμάτισε με μαχαίρι και σφυρί διευθυντή και μαθητή, στέλνει απειλητικά μηνύματα μέσω των social media, σε άλλους μαθητές του σχολείου προειδοποιώντας τους ότι αν μαρτυρήσουν για το συμβάν θα έχουν «μπλεξίματα».

Σε ό,τι αφορά στο σοκαριστικό περιστατικό, η ίδια ανέφερε ότι κατά την είσοδο όλων των μαθητών στη σχολική μονάδα για την έναρξη των μαθημάτων κι όσο περίμεναν να ανοίξουν οι αίθουσες διδασκαλίας, είδε να έρχονται προς την τάξη της συμμαθητές της εμφανώς αναστατωμένοι.

«Είπαν “ήρθε αδερφός παιδιού από τη β’ τάξη, μαχαίρωσε το διευθυντή και χτύπησε με σφυρί το κεφάλι παιδιού”. Ο άνθρωπος αυτός είχε περάσει και από τον όροφο όπου βρίσκεται η δική μου τάξη, δεν καταλάβαμε όμως ότι κάτι συμβαίνει μαζί του. Λίγο αργότερα ήρθαν οι καθηγητές, άνοιξαν την αίθουσα, μπήκαμε όλοι μαζί τους μέσα, κλείδωσαν την πόρτα για λόγους ασφάλειας και μας εξήγησαν με λεπτομέρειες τι είχε συμβεί», ανέφερε και συνέχισε:

«Το σχολείο μας είναι ένα καλά φυλασσόμενο σχολείο, τόσο από πλευράς υποδομών όσο και προσωπικού φύλαξης. Δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Τώρα ο άνθρωπος αυτός μας στέλνει μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μας προειδοποιεί “να σταματήσουμε να μιλάμε για το θέμα γιατί θα μας βρουν μπελάδες”».

Τα ψέμματα για να του επιτραπεί η είσοδος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Γεωργιανός ισχυρίστηκε ενώπιον του φύλακα υπηρεσίας, πως δήθεν οι γονείς του λείπουν και πως για το λόγο αυτό ο ίδιος έχει αναλάβει την κηδεμονία του αδερφού του, μαθητή του σχολείου. Αυτό το έκανε για να του επιτραπεί η είσοδος.

Μετά τα όσα φρικτά έκανε σε μαθητή και διευθυντή είχε κρυφτεί στο υπόγειο μέσα στο οποίο…έσκιζε τα λάστιχα των αυτοκινήτων, των καθηγητών και του διευθυντή του σχολείου.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This