Σοκαριστικό τροχαίο στον Κορυδαλλό – Ακρωτηριάστηκε μοτοσικλετιστής πυροσβέστης

Ένα ΤΑΞΙ συγκρούστηκε με δίκυκλο

Must Read

Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Κορυδαλλό. Στην διασταύρωση των οδών Ατταλείας και λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη ένα ΤΑΞΙ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μηχανής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την σφοδρή σύγκρουση υπήρξε ακρωτηριασμός κάτω άκρου του δικυκλιστή, ο οποίος είναι πυροσβέστης εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα.

Φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο πυροσβέστης έσωσε την ζωή του παλικαριού. Χίλια καλά να έχει ο άνθρωπος. Αν δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σωστό σημείο,δεν ξέρω και εγώ, τι δράμα θα ζούσαμε αυτήν την στιγμή. Όχι ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο με την σοβαρότητα που έχει υποστεί το πόδι,αλλά τουλάχιστον αποφύγαμε το μοιραίο. Θα σας παρακαλούσα,σε αυτά που γράφετε,να είστε σίγουροι,και να ενημερώνεστε σωστά.

  2. Ο Πυροσβέστης ήταν ο Σπύρος Καλιγιρατος που εσωσε τον άνθρωπο γιατί του έδεσε εγκαίρως το πόδι. ΚΑΙ ήταν εκτός υπηρεσίας,δεν ήταν εκείνος που τραυματιστκε μην γράφετε ότι να ναι ποία έλεος με την παραπληροφορηση

  3. τον ξερω προσωπικα τον αναβατη.ειναι στο νοσοκομειο.εχει πολυ σοβαρο τραυμα το αριστερο ποδι.χειρουργηθηκε χτες.ολα τα αλλα που λεει το αρθρο ειναι υπερβολες

    • Έχω υποστεί και εγώ το ίδιο ακριβώς τροχαιο ένα φανάρι πριν από το παλικάρι ευχομαι να έχει ξεπεράσει γους κινδύνους αν χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη είμαι στην διάθεσή σας να πάω να του μιλήσω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This