Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας

Γνώριμος των Αρχών ο δράστης που είναι από τη Συρία

Must Read

Επεισοδιακή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος εκτυλίχθηκε το πρωί στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας με τους αστυνομικούς να περνούν τελικά χειροπέδες στον δράστη, που έγινε «τσακωτός» χάρη στο σύστημα εντοπισμού (GPS) που διέθετε το τζιπ.

Ο νεαρός οδηγός του κλεμμένου οχήματος που είναι από τη Συρία, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ήταν γνωστός των Αρχών καθώς το όνομά του έχει εμπλακεί κι άλλες φορές τόσο σε κλοπές όσο και σε μεταφορές παράτυπων μεταναστών. Παρόλα αυτά για λόγους ασύλου παραμένει εκτός φυλακής και συνεχίζει να παρανομεί.

Το χρονικό της καταδίωξης

Όλα ξεκίνησαν μόλις έγινε αντιληπτή η κλοπή του αυτοκινήτου χάρη στο GPS το οποίο διέθετε. Αμέσως το κέντρο της Αστυνομίας στη Φθιώτιδα έθεσε σε επιφυλακή τις δυνάμεις στον αυτοκινητόδρομο, με το μαύρο όχημα να εντοπίζεται αρχικά λίγο έξω από τα Καμένα Βούρλα και στη συνέχεια στις Θερμοπύλες.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα όχημα του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, κατάφερε να το ακολουθήσει και λίγο μετά τη διασταύρωση του Μπράλου του έκοψε τον δρόμο. Ο οδηγός του κλεμμένου οχήματος προσπάθησε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να βγει στη νέα έξοδο προς Καρπενήσι, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν την καταδίωξη. Τελικά στην είσοδο του Ε65 το περιπολικό προσπέρασε το κλεμμένο αυτοκίνητο, ενώ ένα ακόμη όχημα είχε φτάσει στο σημείο από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν το τζιπ.

Ο νεαρός από τη Συρία συνελήφθη, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβαν την προανάκριση. Το κλεμμένο όχημα κατασχέθηκε και θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This