Υπόθεση Κυψέλης: «Με χτύπησε στο κεφάλι, δεν γνώριζα τον 19χρονο» λέει ο μαθητής Γυμνασίου

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του»

Must Read

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 19χρονος Γεωργιανός που επιτέθηκε με σφυρί και μαχαίρι σε έναν μαθητή και στο διευθυντή του 41ου Γυμνασίου των Αθηνών, στην Κυψέλη. Εκτιμάται πως ο νεαρός δράστης θέλησε να τιμωρήσει τον μαθητή, επειδή είχε διαπληκτιστεί πριν από μερικές ημέρες, με τον μικρότερο αδελφό του, ηλικίας 14 ετών, που φοιτά στο ίδιο σχολείο.

«Με χτύπησε στο κεφάλι. Πονάει ντο κεφάλι μου. Μέσα στην τάξη και έξω στις σκάλες με χτύπησε. Μαχαίρωσε και τον διευθυντή», είπε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο 17χρονος τραυματίας από τη Νιγηρία, σε δηλώσεις του και συνέχισε: «Δεν τον ξέρω αυτόν που με χτύπησε. Δεν είχε αδελφό στην τάξη μου αλλά σε άλλη. Ο διευθυντής είναι καλά».

Από την πλευρά της, η Γιουλίντα Ρεντζεπάι, δικηγόρος του δράστη, εξήγησε τον λόγο για τον οποίο προχώρησε ο εντολέας της στην επίθεση. «Προφυλακίστηκε ο εντολέας μου. Είναι μία δύσκολη υπόθεση και πρέπει να εξεταστεί γιατί οδηγήθηκε εκεί για χάρη του αδελφού του. Ο αδελφός του πηγαίνει στο Γυμνάσιο και παρακολουθεί επιπλέον μαθήματα για την εκμάθηση της γλώσσας. Εκεί γνώρισε και τον 17χρονο μαθητή. Κατά τα λεγόμενα του 14χρονου, δεχόταν έντονο bullying από τον 17χρονο», επεσήμανε η δικηγόρος.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This