Στον ανακριτή ο 19χρονος που τραυμάτισε μαθητή και διευθυντή σε γυμνάσιο της Κυψέλης

«Δεν θυμάμαι πόσες φορές με χτύπησε με το σφυρί» λέει το 17χρονο θύμα της επίθεσης

Must Read

Την πόρτα του ανακριτή περνά ο 19χρονος αλλοδαπός που μπήκε σε γυμνάσιο στην Κυψέλη, τραυματίζοντας με αιχμηρά αντικείμενα τον διευθυντή του σχολείου αλλά και έναν 17χρονο μαθητή.

 




 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο διευθυντής του 41ου γυμνάσιου Αθηνών σχολείου προσπάθησε να προστατεύσει τον μαθητή και ο εισβολέας με καταγωγή από τη Γεωργία επιτέθηκε με μαχαίρι στο άνδρα, τραυματίζοντας και τους δύο. Στη συνέχεια, συνελήφθη. Σύμφωνα με την ποινική δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος του, αντιμετωπίζει τις βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, αλλά και παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.

Σε σοκ ο μαθητής

Επέστρεψε στο σχολείο του ο 17χρονος μαθητής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με σφυρί από τον 19χρονο αδελφό συμμαθητή του. «Άρχισα να τρέχω στις σκάλες προς το γραφείο του διευθυντή και με ακολουθούσε κρατώντας το σφυρί. Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε» συγκλόνισε με την περιγραφή του το ανήλικο θύμα. Ο 17χρονος ανέφερε ότι δεν γνώριζε τον θύτη, αλλά μόνο τον αδελφό του με τον οποίο είναι συμμαθητές.

 




Διαβάστε ακόμα:

Σοκαριστική αποκάλυψη από μαθήτρια στην Κυψέλη: «Ο 19χρονος μας απειλεί να μην πούμε τίποτα» 

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το άγριο περιστατικό στο Γυμνάσιο της Κυψέλης: «Υπήρχαν αίματα παντού» 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This