Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα Αντώνιου μετά από μήνες στην Ευελπίδων: Δεν είπε κουβέντα!

Η δίκη διεκόπη πριν καν ξεκινήσει μετά από αίτημα του συνηγόρου για λόγους υγείας

Must Read

Αγνώριστος και με νέα εξωτερική εμφάνιση βρέθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο πατέρας Αντώνιος με την κατηγορία της κακοποίησης τροφίμων της Κιβωτού του Κόσμου. Ο ίδιος μπήκε και βγήκε χωρίς να πει κουβέντα. 

Για τις 4 Απριλίου διεκόπη η δίκη  

Ο πατέρας Αντώνιος έδειχνε αλλαγμένος, τα μαλλιά του είχαν μακρύνει αρκετά, ενώ δεν θέλησε να κάνει την παραμικρή δήλωση για όσα του καταλογίζουν. Φαινόταν, μάλιστα, αρκετά ήρεμος. Το μόνο που είπε στους δημοσιογράφους που τόν περίμεναν ήταν «χρόνια πολλά». Στο εδώλιο εκτός από τον πατέρα Αντώνιο θα καθίσουν και άλλοι 7 εργαζόμενοι στην Κιβωτό του Κόσμου. Σε βάρος του εκκρεμεί ξεχωριστή έρευνα για την κακουργηματική κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκων. Μάλιστα μαζί με τη σύζυγό του Σταματία Γεωργαντή, είναι ποινικά ελεγχόμενοι όσον αφορά στα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Συγκεκριμένα, για τις 4 Απριλίου 2024 διεκόπη η δίκη του πατέρα Αντώνιου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας του 2018 έως τον Αύγουστο του 2022. Η δίκη έχει λάβει ήδη δύο αναβολές. Η διακοπή δόθηκε μετά από αίτημα συνηγόρου του πατέρα Αντωνίου για λόγους υγείας. Στο κατηγορητήριο της υπόθεσης περιλαμβάνονται τα πλημμελήματα της βαριάς σωματικής βλάβης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής και της ηθικής αυτουργίας στα παραπάνω αδικήματα, κατηγορία η οποία έχει αποδοθεί στον πατέρα Αντώνιο, καθώς φέρεται είτε να γνώριζε είτε να υπαγόρευε τις κακοποιητικές συμπεριφορές στους υπαλλήλους της «Κιβωτού του Κόσμου» και συγκατηγορούμενους του. Οι υποθέσεις που εκδικάζονται σήμερα αφορούν αξιόποινες πράξεις που φέρονται να έχουν τελεστεί στις δομές της Αθήνας, του Βόλου, της Χίου και της Καλαμάτας. Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Δημήτρης Νομικός σε πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο έχει ζητήσει την παραπομπή σε δίκη του πατρός Αντωνίου για κακουργηματικές πράξεις που αφορούν στην υπόθεση των καταγγελιών σεξουαλικής κακοποίησης δύο νέων ηλικίας 19 και 15 ετών. Ο ίδιος και η σύζυγός του, εξάλλου, είναι ποινικά ελεγχόμενοι όσον αφορά τα αδικήματα της υπεξαίρεσης, της απιστίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Διαβάστε ακόμα:

Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος στα δικαστήρια: Καταβεβλημένος, αμίλητος και με μακριά μαλλιά 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This