Κιβωτός του Κόσμου: Στις 9 Μαΐου συνεχίζεται η δίκη – Το «κατηγορώ» του γιατρού της δομής στο κράτος και τους φιλοξενούμενους που μίλησαν

Τι είπε για τις κατηγορίες εναντίον του

Must Read

Δεν ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» και του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν αρκετά διαδικαστικά ζητήματα και έτσι το δικαστήριο θα συνεχίσει στις 9 Μαΐου . Ο κατηγορούμενος ιερέας δεν βρέθηκε σήμερα στην Ευελπίδων.

Στα δικαστήρια ήταν ο πατέρας Ευάγγελος, ο οποίος ήταν γιατρός της δομής και όπως είπε, φιλοξενεί τον πατέρα Αντώνιο.




Ο ίδιος, σε δηλώσεις του επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στην πολιτεία.

«Είμαι γιατρός της Κιβωτού από το 2007. Άρα ξέρω καλά. Δεν έχει σπίτι να ζήσει (σ.σ. ο πατέρας Αντώνιος) αυτά που λέγατε οι δημοσιογράφοι ήταν ψέματα. Είναι μια επιχείρηση από την Πολιτεία να πάρουν την Κιβωτό που έχει περιουσία 800 εκατομμύριων ευρώ. Φρόντισαν να κολλήσουν κατηγορίες σε όλους για να πάρουν την Κιβωτό από τα χέρια μας».

Και συνέχισε:

«Είναι ένας εφιάλτης, ένα ψεύτικο, ούτε καν όνειρο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ πως θα είχα μπλεχτεί σε τέτοια πλεκτάνη. Όλοι αυτοί που μεγάλωσαν στην Κιβωτό, μεγάλωσαν, μορφώθηκαν, είναι τεράστια αδικία από όσα ειπώθηκαν. Όλα ξεκινούν από την κλοπή στο Βόλο, όταν ανακαλύπτουμε την κατάσταση άρχισαν να λένε για τον έναν και για τον άλλο. Τα παιδιά είναι κατευθυνόμενα, στο βωμό τους συμφέροντος κάποιων ανθρώπων.




Πολλά παιδιά που πήραν το μέρος μας και είπαν την αλήθεια, τους πέταξαν έξω εκδικητικά. Είναι αστείο και γελοίο να λένε πως είμαι ηθικός αυτουργός. Θα δείξουμε με αποδείξεις και στοιχεία τη αλήθεια μας, και την σκευωρία. Όλοι οι παιδαγωγικοί κανόνες είχαν καταρτιστεί από ειδικούς παιδαγωγούς».

Δείτε επίσης:

Πρώτη δημόσια εμφάνιση του πατέρα Αντώνιου μετά από μήνες στην Ευελπίδων: Δεν είπε κουβέντα!

Αγνώριστος ο πατέρας Αντώνιος στα δικαστήρια: Καταβεβλημένος, αμίλητος και με μακριά μαλλιά

Συνάντηση Ιερωνύμου με πατέρα Αντώνιο – Τι αναφέρει η Αρχιεπισκοπή

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΝΤΟΥ!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΌ. ΚΑΙ Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΎΣΕΩΝ ΠΟΥ ΦΈΡΑΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΙ#ΣΟΥΠΕΡ ΜΆΡΚΕΤ Η ΕΛΛΑΣ#

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This