Δίκη πρώην σκηνοθέτη «Σασμού»: Σεξουαλική επίθεση κατήγγειλε η Κατερίνα Διδασκάλου, παρενόχληση η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Must Read

Με ένταση και καταθέσεις που τονίζουν την ακατάλληλη συμπεριφορά του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού»,  Κώστα Κωστόπουλου και άλλες που τον υποστηρίζουν συνεχίστηκε σήμερα η δίκη για την υπόθεση του βιασμού που κατήγγειλε η Έλενα Αθανασοπούλου το 2010.

Αρχικά, κλήθηκε να καταθέσει η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου η οποία ανάφερε πως είχε δεχθεί παρενόχληση από τον κατηγορούμενο κατά τη διάρκεια γυρίσματος.

«Έχω προσωπική εμπειρία με τον κ. Κωστόπουλο. Το 2005 δουλεύαμε στη σειρά «Έρωτας». Ήμουν πολύ μικρή. Είχε έντονο σεξιστικό χαρακτήρα και σε ένα γύρισμα έπρεπε να μετακινηθώ και αντί νου μου το πει μου έπιασε τα οπίσθια».

Στην συνέχεια, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας ανέφερε πως ο σκηνοθέτης της είπε «πως κάνεις έτσι; ένα πατρικό χάδι ήταν». Μάλιστα, η ίδια είπε πως όταν άκουσε την καταγγελία για βιασμό δεν έπεσε από τα σύννεφα. Η κ. Γιαννάτου ανέφερε πως συνεργάστηκε ξανά με τον σκηνοθέτη το 2010 στη σειρά «Κάρμα» και ζήτησε να μην έρχεται σε επαφή μαζί του.

Η σεξουαλική επίθεση στην Κατερίνα Διδασκάλου

Την αρνητική της εμπειρία με τον σκηνοθέτη περιέγραψε ενώπιον του δικαστηρίου και η ηθοποιός, Κατερίνα Διδασκάλου λέγοντας πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση!

Συγκεκριμένα κατέθεσε:

«Ήμουν στο καμαρίνι μου και μπήκε μέσα. Μου είπε με καυλ@@@@@@ς και αυνανίζονταν μπροστά μου. Ήρθε πάνω μου…εγώ ήμουν με το σουτιέν – στα γυρίσματα τρέχεις να αλλάξεις. Ο τελευταίος άνθρωπος που περίμενα να μπει στο καμαρίνι ήταν ο σκηνοθέτης. Η θέση του ήταν στο κοντρόλ. Τον απώθησα προσπάθησε να διεισδύσει. Εκείνη τη στιγμή παραλύεις, δεν το πιστεύεις ότι το ζεις. Δεν είναι εύκολο να μιλήσεις για αυτό, αισθάνεσαι ντροπή αρχίζεις να αναρωτιέσαι μήπως εσύ φταις σε κάτι. Φώναζα του έλεγα είναι απέξω κόσμος και μου έλεγε «σσσσς…». Τελοσπάντων μετά έφυγε για αυτό πιστεύω αυτό που είπε η κοπέλα (σ.σ η Έλενα Αθανασοπούλου)».

Συνεχίζοντας είπε πως δεν κατήγγειλε το συμβάν γιατί είχε τρία μικρά παιδιά, αλλά έκανε μια αναφορά στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Οι αντίθετες καταθέσεις

Στον αντίποδα η κατάθεση της Μαρίας Τζομπανάκη η οποία δήλωσε πως ο κατηγορούμενος είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, αμφιβάλλοντας αν όντως ισχύουν όσα καταμαρτυρούνται σε βάρος του.

Η ηθοποιός είπε πως ο σκηνοθέτης είναι συνεργάτης της και πως «ήταν κατάπληκτος» όταν έγινε η καταγγελία σε βάρος του. Η μάρτυρας περιέγραψε τον κατηγορούμενο ως έναν πολύ καλό επαγγελματία και πολύ καλό άνθρωπο

Πρόεδρος: Εκμεταλλευόταν τη θέση του;

Τζομπανάκη: Ποια θέση του; Έχουμε casting director.

Πρόεδρος: Η καταγγελία της κοπέλας;

Τζομπανάκη: Δε θέλω να μιλήσω για μια γυναίκα που ήρθε κι έκανε καταγγελία. Δεν ξέρω τι έχει περάσει στη ζωή της. Ήρθε εδώ και ορκίστηκε κι εγώ δε θα μιλήσω εναντίον καμίας γυναίκας. Εγώ ήρθα εδώ να μιλήσω για τον Κωστόπουλο. Θα εκπλαγώ αν ακούσω ότι συνάδελφοι μου τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση.

Η μάρτυρας με την οποία υπήρξε μία ένταση σε ερωτήσεις της πλευράς υποστήριξης της κατηγορίας ανέφερε ότι «εμείς στην Κρήτη λέμε «στο αδύναμο άλογο κολλάνε η αλογόμυγες».

Στο ίδιο μήκος και η κατάθεση της τραγουδίστριας Ιρένε Τροστ η οποία είπε πως «σαν γυναίκα θα μιλήσω, όταν κάποιος σε έχει βιάσει ένα χρόνο πριν είναι οξύμωρο να βγαίνεις με το βιαστή σου».

Δείτε επίσης:

«Ο Κωστόπουλος μού είπε ότι σταμάτησε όταν εκείνη αντέδρασε» – Τι είπε σεναριογράφος για την υπόθεση του βιασμού της ηθοποιού

«Ούρλιαζα, τον κλωτσούσα, αλλά δεν σταματούσε!» – Η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This