«Ο Κωστόπουλος μού είπε ότι σταμάτησε όταν εκείνη αντέδρασε» – Τι είπε σεναριογράφος για την υπόθεση του βιασμού της ηθοποιού

Ο Κωστόπουλος του είπε πως αν γίνει καταγγελία θα πάει μαζί με την 35χρονη στο τμήμα - Περιέγραψε τον σκηνοθέτης ως έντονο και φωνακλά!

Must Read

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλο και την ηθοποιό, Έλενα Αθανασοπούλου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατάθεσή του στο δικαστήριο που γίνεται για την υπόθεση του βιασμού ο σεναριογράφος, Κώστας Βαζάκας.

Ο σεναριογράφος ανέβηκε στο βήμα μετά την κατάθεση του 35χρονου φερόμενου ως θύματος η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο 58χρονος σκηνοθέτης δεν σταματούσε την αποτρόπαια πράξη του ακόμα και όταν εκείνη ούρλιαζε και των κλωτσούσε!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο σεναριογράφος περιέγραψε τον φίλο του ως «έντονο άνθρωπο και φωνακλά» ενώ ανέφερε πως με τα χρόνια αραίωσαν οι επαφές τους.

«Είχαμε γνωριστεί με την Έλενα το 2009 με 2010, είχαμε μια κοινή συμπάθεια ήταν από την Κρήτη» είπε αρχικά ο. κ Βαζάκας.

H ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο

Σχετικά με το βράδυ που έγινε ο βιασμός, όπως υποστηρίζει η ηθοποιός είπε:

«Ο Κωστόπουλος μου είπε ότι βγήκε με την Έλενα για φαγητό και μετά πήγαν σε ένα παρκινγκ. Εκεί βρέθηκαν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του και κάνανε προκαταρκτικά. Εκείνος προσπάθησε να προχωρήσει την πράξη και εκείνη άρχισε να φωνάζει. Μου είπε πως τη πήγε στο Ακρωτήρι την άφησε έξω από το μαγαζί και περίμενε δέκα λεπτά να μπει εκείνη μέσα. Σε όλη τη διαδρομή μου είπε πως δεν του μιλούσε».

Και συνέχισε: «Ο Κωστόπουλος μου είπε ”την ξέρεις πάρτη την τηλέφωνο”. Της έστειλα ένα μήνυμα και η απάντησή της ήταν: ”Ο Κωστόπουλος με βίασε”.

Πήρα τον Κωστόπουλο και του το είπα. Μου είχε ”εγώ σταμάτησα στο αμάξι δεν ολοκλήρωσα μόλις μου είπε ”όχι” και ότι δεν υπάρχει βιασμός. Με ρώτησε αν η Έλενα θα πάει στην αστυνομία. Μιλήσαμε ξανά, την ρώτησα και μου είπε ”ναι”’. Τους πρότεινα να βρεθούμε όλοι μαζί την επόμενη ημέρα να το συζητήσουμε….

Το metoo έχει ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και ότι θέλει να κάνει καταγγελία γιατί ταλαιπωρείται χρόνια. Της είπα ”είναι πολλά χρόνια μετά, με τι στοιχεία;”. Μου είπε ότι θέλει να το βγάλει από μέσα της. Της απάντησα εγώ θα καταθέσω αλλά δεν ήμουν εκεί. Όλο αυτό ο Κωστόπουλος μου το περιέγραψε σαν κακή στιγμή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι».

Εισαγγελέας: Σας είπε ο κ. Κωστόπουλος μέχρι ποιο στάδιο έφτασαν;

Μάρτυρας: Μου είπε ότι ήταν στο πίσω κάθισμα και ότι μόλις εκείνη αντέδρασε και φώναξε αυτός σταμάτησε αμέσως.

Εισαγγελέας: Ποια ήταν η αντίδραση του όταν του είπατε ότι λέει για βιασμό;

Μάρτυρας: Με ρώτησε αν θα πάει στην αστυνομία. Δεν το πίστευε ότι λέει για βιασμό. Μου είπε πως αν θέλει να πάει να της πω πως θα τη συνοδεύσει αυτός.

Εισαγγελέας: Είπατε κάτι κρίσιμο για στοιχεία. Τότε θα είχε στοιχεία για να υποστηρίξει την καταγγελία;

Μάρτυρας: Δεν ξέρω. Αν είχε πάει σε ιατροδικαστή ας πούμε, αν είχε γίνει κάτι ίσως να το έβρισκαν. Τώρα δεν ξέρω…

Πρόεδρος: Θυμάστε τι σας είπε ακριβώς όταν του είπατε ότι η κοπέλα λέει ότι βιάστηκε;

Μάρτυρας: Έδειξε έκπληξη με την έννοια τι είναι αυτά που λες. Μου είπε πως ήταν μεθυσμένη και πως αν θέλει να πάει στην αστυνομία να πάνε μαζί. Το αρνιόταν. Μου έλεγε πως μόλις αντέδρασε εκείνη, αυτός σταμάτησε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 5 Απριλίου. Σήμερα στο δικαστήριο βρέθηκαν αρκετοί ηθοποιοί για να καταθέσουν υπέρ και κατά του σκηνοθέτη.

Δείτε επίσης:

«Ούρλιαζα, τον κλωτσούσα, αλλά δεν σταματούσε!» – Η κατάθεση της ηθοποιού για τον βιασμό από τον πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού»

Ξεκίνησε η δίκη του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού» ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ηθοποιού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This