Λάρισα: Νέο περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε δημοτικό σχολείο – Με τραύματα ο μαθητής!

Ξεσπά ο πατέρας για την αδιαφορία του σχολείου

Must Read

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχουν λάβει τα φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, με θύμα αυτή τη φορά ένα μαθητή δημοτικού, που δέχτηκε τια μανιασμένες γροθιές των συνομηλίκων του, στη Λάρισα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε δημοτικό σχολείο του Αμπελώνα, όταν ένας ανήλικος μαθητής δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του με χτυπήματα στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο. Όταν, οι γονείς αντίκρισαν τα τραύματα του παιδιού, έντρομοι το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάλιστα και έγγραφη γνωμάτευση η οποία βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών.

Φανεργά εξοργισμένος, ο πατέρας του παιδιού αναφέρει ότι κανείς από τους γονείς των ανήλικων μαθητών δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, κίνηση που υποδεικνύει «τεράστια αδιαφορία». «Είμαι εξοργισμένος από την αντίδραση δασκάλων και διευθυντή γιατί δεν ενημέρωσαν κανέναν, αλλά και γιατί πρώτα από όλα επέτρεψαν να συμβεί μέσα στο σχολείο μια τέτοια επίθεση», είπε ενώ τόνισε πως ήταν η τρίτη φορά που δέχτηκε το παιδί μπουνιές στο πρόσωπο.

Η έρευνα από την ΕΛΑΣ βρίσκεται σε εξέλιξη, με σκοπό να πέσει άπλετο «φως» στην υπόθεση ενδοσχολικής βίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This