Μάνος Δασκαλάκης για Πισπιρίγκου: «Είχε εμμονή μαζί μου, αυτό ήταν το κίνητρό της, έχω πενθήσει τα παιδιά»

Κατέθεσε και η αδερφή της κατηγορουμένης - Την χαρακτήρισε «άψογη μητέρα»

Must Read

Συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Ο πρώην σύζυγος της 35χρονης κατηγορούμενης, Μάνος Δασκαλάκης, η οποία καταδικάστηκε για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, ανέβηκε στο βήμα για να συνεχίσει την κατάθεσή του.

Μεταξύ άλλων, αποδέχτηκε πως το κίνητρο για τις δολοφονίες των παιδιών του από την Πισπιρίγκου ήταν το γεγονός πως είχε «εμμονή» μαζί του, δήλωσε πεπεισμένος πως οι θάνατοι και της Μαλένας και της Ίριδας, οφείλονται σε εγκληματικές ενέργειες της κατηγορουμένης ενώ σχετικά με τις απώλειες υποστήριξε πως έχει πενθήσει και δεν έχει βγει δύο χρόνια από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση της συνηγόρου υπεράσπισης της Πισπιρίγκου, Αναστασίας Μπάκα, ο μάρτυρας είπε πως έχει πειστεί για όσα καταλογίζονται στην πρώην σύζυγό του και πως αποδέχεται πλήρως ως κίνητρο για τις δολοφονίες την αναφερόμενη στην κατηγορία, «εμμονή της με εμένα».

Ο μάρτυρας είπε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν πέθανε η Μαλένα «έκλαιγε συνέχεια μέσα στο σπίτι, είχε έντονα ξεσπάσματα» και ότι «αυτό κράτησε 4-5 μήνες». Σε ερώτηση της κ. Μπάκα σχετικά με το πως διαχειρίστηκε ο ίδιος το πένθος, ο μάρτυρας απάντησε: «Τα έχω πενθήσει, δύο χρόνια είμαι κλεισμένος στο σπίτι».

Δείτε βίντεο:




Μπάκα: Ποίου πρωτοβουλία ήταν οι συνεντεύξεις που δόθηκαν;

Μάρτυρας: Μαζί το αποφασίσαμε επειδή γινόταν χαμός.

Μπάκα: Πως χαρακτηρίζατε άψογη τη σχέση σας με την κατηγορούμενη μέχρι το θάνατο της Μαλένας, ενώ είχατε συνάψει εξωσυζυγική σχέση;

Μάρτυρας: Καλή ήταν, αφού με συγχώρεσε.

Μπάκα: Εσείς την ζηλεύατε;

Μάρτυρας: Όχι.

Μπάκα: Εσείς που ψάχνατε τα like δεν ζηλεύατε;

Μάρτυρας: Όχι δεν είναι έτσι. Όταν τυχαία τα βλέπεις…

Μπάκα: Είχε εμμονή μαζί σας, αλλά απίστησε με άλλον άντρα;

Μάρτυρας: Για να ζηλέψω το έκανε.

Μπάκα: Μα δεν σας το είπε. Εσείς το ανακαλύψατε…

Μάρτυρας: Όταν το ανακάλυψα, αυτό μου είπε.

Τι κατέθεσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου

«Άψογη» μητέρα χαρακτήρισε την αδελφή της η Δήμητρα Πισπιρίγκου ενώ είπε πως θρηνούσε απαρηγόρητη τον χαμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Για πολλούς μήνες ήταν μαζεμένη στον καναπέ κι έκλαιγε. Όλη μέρα έκλαιγε. Έλεγε συνεχώς “αυτή την ώρα η Μαλένα θα έλεγε αυτό ή θα έκανε το άλλο”», είπε.

Η μάρτυρας περιέγραψε μια σκηνή που διαδραματίστηκε στο κοιμητήριο κατά το 9ήμερο μνημόσυνο της Μαλένας όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου «είχε πέσει στο μνήμα κι έκλαιγε και ο Μάνος την τράβηξε και της είπε “φτάνει, είναι μπροστά το παιδί”, επειδή ήταν μπροστά η Τζωρτζίνα». Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ανέφερε παράλληλα πως «δεν είδα ο Δασκαλάκης να βιώνει το πένθος. Είπε πως “ό,τι φεύγει, φεύγει”. Αυτό ειπώθηκε σε μια συζήτηση που κάναμε για να βοηθήσουμε τη Ρούλα».

Δείτε επίσης:

Καταπέλτης η μητέρα του Δασκαλάκη – «Πιστεύω ότι η Ρούλα το έχει κάνει»

Καταθέτει o Δασκαλάκης στη δίκη για τους θανάτους της Μαλένας και Ίριδας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This