«Η 73χρονη ήταν μελανιασμένη!» – Τι λέει γειτόνισσα του ηλικιωμένου ζευγαριού στη Βούλα που έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών

Όλοι εύχονται να γίνουν γρήγορα καλά και να επιστρέψουν σπίτι τους

Must Read

Σοκαρισμένοι είναι οι γείτονες του ηλικιωμένου ζευγαριού στη Βούλα που έπεσε θύμα άγριας ληστείας στη 1 σήμερα τα ξημερώματα από θρασύτατους δράστες οι οποίοι δεν δίστασαν να σηκώσουν χέρι και να τους χτυπήσουν!

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του στη Βούλα !

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας για όσα συνέβησαν, είπε πως η 73χρονη γυναίκα βγήκε στο μπαλκόνι μελανιασμένη από το ξύλο και με δεμένα τα χέρια και φώναζε απεγνωσμένη «βοήθεια!».

Δείτε βίντεο:




«Όταν φύγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο δεμένη και την πήρε το ασθενοφόρο, ήρθε και η αστυνομία. Ήταν χτυπημένη, μελανιασμένη», ανέφερε η περίοικος.

Μάλιστα, μελανιασμένος ήταν και ο 86χρονος σύζυγός της. Το ζευγάρι, όπως τόνισε η γυναίκα, είναι ιδιαίτερο αγαπητό στην γειτονιά και όλοι εύχονται και ελπίζουν να γίνουν καλά σύντομα και να επιστρέψουν σπίτι τους.




 

Το χρονικό

Στιγμές αγωνίας και τρόμου βίωσε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη μονοκατοικία που διαμένει στην οδό Βασιλέως Παύλου στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, δύο διαρρήκτεςμε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού. Με χρήση σωματικής βίας τούς ακινητοποίησαν, τούς έδεσαν με tie wrap και τούς κλείδωσαν στο υπόγειο της μονοκατοικίας. Στη συνέχεια έψαξαν ανενόχλητοι το σπίτι, και άρπαξαν ό,τι υπήρχε μέσα σε ένα πακτωμένο χρηματοκιβώτιο, ενώ επιχείρησαν να ανοίξουν κι ένα δεύτερο.

Τα θύματα ηλικίας 86 ετών ο άνδρας και 73 ετών η γυναίκα μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο της Βούλας χωρίς κίνδυνο για τη ζωή τους. Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής.

(κεντρική φωτογραφία αρχείου)

Δείτε επίσης:

Στιγμές τρόμου για ηλικιωμένο ζευγάρι στο σπίτι του στη Βούλα !

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This