Καταγγελία: Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο μετά τα Τέμπη… συνέχιζε να υπογράφει παραστατικά!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ΟΣΕ! Μάρτυρας είχε καταγγείλει ότι πριν σκοτωθεί παραποίησε τα ηχητικά ντοκουμέντα μετά από πιέσεις

Must Read

Ο ξαφνικός θάνατος του ανθρώπου-«κλειδί» για το έγκλημα στα Τέμπη, είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, μόλις ένα μήνα μετά την τραγωδία με 57 νεκρούς. Ο διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, Κωνσταντίνος Χρυσάγης, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Λαγονήσι στις 27 Μαρτίου 2023, μετά από σύγκρουση με βανάκι, κατά την διάρκεια προσπέρασης. Ο κ. Χρυσάγης, τον οποίο πολλοί χαρακτήριζαν ως έμπειρο οδηγό, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τρεις ημέρες προτού καταθέσει για τις μονταρισμένες συνομιλίες του σταθμάρχη Λάρισας με τους μηχανοδηγούς, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Εστία».

Με φόντο τις τρομερές αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για απόπειρα συγκάλυψης των ευθυνών για το τρομερό δυστύχημα, μια νέα καταγγελία, έρχεται να προσθέσει νέα ερωτηματικά.

Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Χαιρετάκης, ο νεκρός διευθυντής κυκλοφορίας του ΟΣΕ, εμφανίζεται να υπογράφει σε έγγραφα που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια… 6 μήνες μετά τον θάνατο του!

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος: «Ελλάδα 2.0 … Θαύμα-θαύμα. 6 μήνες μετά το θάνατό του ο νεκρός συνεχίζει και υπογράφει… Πέρα από την κωμικοτραγικότητα της κατάστασης, φαίνεται ότι αρκετούς μήνες μετά η νευραλγική θέση του Διευθυντή Κυκλοφορίας λογικά δεν έχει καλυφθεί και πολλές από τις αρμοδιότητες πέρασαν στον «προσωρινό» διευθύνοντα σύμβουλο και πρώην εξωτερικό σύμβουλο ΚΑΙ για θέματα ασφαλείας. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει να μάθουμε αν , πότε και πώς έχει καλυφθεί αυτή η θέση» σημειώνει στην ανάρτησή του, παραθέτοντας τα αντίστοιχα link από τη Διαύγεια.

Ευδοκία Τσαγκλή: «Υπογραφές του νεκρού μήνες, μετά!»

Την ίδια στιγμή, η επιζήσασα του δυστυχήματος Ευδοκία Τσαγκλή, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, τονίζει ότι τα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί γύρω από το «περίεργο» τροχαίο έχουν συμπεριληφθεί στα υπομνήματα και στις μηνύσεις που έχουν καταθέσει οι συγγενείς των θυμάτων, χωρίς να λάβουν μέχρι τώρα καμία απάντηση. «Το νέο όμως είναι ότι η υπογραφή του, ενώ είναι νεκρός ο άνθρωπος, μπαίνει μήνες μετά, σε επίσημα έγγραφα του ΟΣΕ» αναφέρει και διερωτάται που είναι «ο Εισαγγελέας, ο Άρειος Πάγος, η δικαιοσύνη». «Υπογραφές του νεκρού στη Διάυγεια, μήνες μετά; Είστε με τα καλά σας;» ακούγεται να λέει η κ. Τσαγκλή μιλώντας για άλλο ένα σκάνδαλο.

Είχε δεχτεί πιέσεις για να παραποιήσει τα ηχητικά ντοκουμέντα

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα καταγγελία-«φωτιά» από πρώην στελέχους του ΟΣΕ, ο Κ. Χρυσάγης είχε δεχτεί πιέσεις για να παραποιήσει ηχητικά ντοκουμέντα, κάτι το οποίο τελικά σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, είχε αναγκαστεί να κάνει.

Μάλιστα, ο μάρτυρας που κατήγγειλε την παραποίηση των ντοκουμέντων που μπήκαν στη δικογραφία, ζητούσε να καταθέσει επίσημα. Σε επιστολή του που είχε φέρει στο φως η «Εστία», ανέφερε: «Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές… Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This