«Γδυνόταν και τους έδειχνε πώς να…» – Σοκάρουν όσα καταγγέλλει μητέρα παιδιού για τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Η μητέρα περιγράφει όσα της είπε ο ανήλικος γιος της

Must Read

Σοκ και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα περιγράφει μητέρα παιδιού από τη Νίσυρο που βρήκε το θάρρος να μιλήσει μετά την καταγγελία του πατέρα του 10χρονου για ασέλγεια του ανηλίκου από τον αρχαιοφύλακα.

Ένα-ένα τα παιδιά που βίωσαν τη φρίκη αρχίζουν και μιλούν, με τους γονείς τους να προχωρούν σε καταγγελίες στις αρχές, την ώρα που το νησί «βράζει» για τον 63χρονο φερόμενο παιδεραστή, ο οποίος έχει προλάβει ήδη να απομακρυνθεί, υποστηρίζοντας ότι είχε ζητήσει προγραμματισμένη άδεια, ενώ έχει κάνει και αίτηση συνταξιοδότησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τώρα υπάρχουν τουλάχιστον εφτά καταγγελίες ανηλίκων που περιγράφουν ότι ο υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού τους παρέσυρε στο δωμάτιο όπου του είχε παραχωρηθεί μέσα στο Αρχαιολογικό Μουσείο.

Μια από τις μητέρες των παιδιών, μίλησε για όσα της είπε ο γιος της: «Ήρθε διστακτικά να μας πει ότι θέλω να σας μιλήσω. Μας είπε κάποια πράγματα, μάς έδειξε κάτι προφυλακτικά που του έδινε συνέχεια, τον καλούσε σπίτι να του δώσει κάτι ή πήγαινε και τον έβρισκε στους αγώνες» ανέφερε η μητέρα στο Action.




Όπως περιέγραψε, σύμφωνα με τη μαρτυρία του παιδιού, ο αρχαιοφύλακας «έβαζε μέσα τα παιδιά  έσβηνε τα φώτα και γδυνόταν για να τους δείχνει πώς να χρησιμοποιούν τα σεξουαλικά αντικείμενα».

Μάλιστα, η ίδια κατήγγειλε για το παιδί της: «Τον είχε πάει στο σπίτι του και του έδειχνε όλα αυτά τα σύνεργα που έχει, του είχε κάνει πρόταση να πάει να τα δοκιμάσει» ανέφερε και μίλησε για περισσότερα θύματα του φερόμενου δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο αλλοδαπός πατέρας που έκανε πρώτος την καταγγελία στο ΑΤ της Κω, βρέθηκε να απειλείται με απέλαση, επειδή έχουν λήξει τα έγγραφα διαμονής του στην Ελλάδα.







Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This