Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί επειδή εταιρεία ρεύματος του έκοψε την παροχή

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην Αστυνομία

Must Read

Σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα, Δευτέρα (29/04), στα γραφεία της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Τέλος στη ζωή προσπάθησε να βάλει ένας άνδρας και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί, ζητώντας διακανονισμό χρέους.

Διαβάστε ακόμα: Επιστολή στον πρωθυπουργό έστειλαν οι αγγειοχειρουργοί για την επίθεση που δέχτηκαν από τον Γιάννη Καλλιάνο

Ο 63χρονος γέμισε ένα μπιτόνι με βενζίνη και πήγε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ που βρίσκονται στην περιοχή Λακώνια, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν τελικά να τον ακινητοποιήσουν, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας διαμαρτύρεται επειδή η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού του, λόγω μεγάλης οφειλής, παρότι η σύζυγός του φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να μιλήσει με τον διευθυντή της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό, ωστόσο, εκείνος δεν τον δέχθηκε.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην ΕΡΤ, παλεύει με ένα μεροκάματο να τα βγάλει πέρα και έχει άρρωστη γυναίκα που χρειάζεται οξυγόνο. Τέλος, ισχυρίστηκε ότι προσπαθεί να πουλήσει ένα ακίνητο, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει την οφειλή του στη ΔΕΗ.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΡΤNEWS

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This