Προφυλακίστηκε η 49χρονη πατροκτόνος από τη Σάμο: «Δεν άντεχα την κακοποιητική συμπεριφορά του» είπε

Αποφασίστηκε να κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου

Must Read

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε μετά την απολογία της η 49χρονη, που ομολόγησε ότι σκότωσε τον πατέρα της μέσα στο σπίτι του, στην πόλη της Σάμου, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, «παγώνοντας» την τοπική κοινωνία.

Η γυναίκα πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί το κατώφλι της ανακρίτριας Σάμου και  απολογήθηκε επί 40 λεπτά για την φρικιαστική δολοφονία. Η ίδια υποστήριξε πως δεν άντεχε άλλο την κακοποιητική συμπεριφορά του 70χρονου πατέρα της, η οποία ήταν συστηματική τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να βάλει τέλος στο μαρτύριό της.

Η συνήγορος υπεράσπισης της 49χρονης, που ορίστηκε από το Δικαστήριο, Βίβιαν Γαβρίλογλου, ζήτησε η εντολέας της να παραμείνει ως τη δίκη σε κάποια δομή για άτομα με ψυχιατρικές διαταραχές. Εντούτοις, αποφασίστηκε η 49χρονη να κρατηθεί προσωρινά στο Αστυνομικό Τμήμα Σάμου, όπου θα παρακολουθείται, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι γίνεται ορθή λήψη της φαρμακευτικής αγωγής της. Στη συνέχεια, πρόκειται να εξεταστεί το ενδεχόμενο μεταφοράς της σε ψυχιατρική κλινική, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το χρονικό της φρίκης στο σπίτι της Σάμου

Η ανατριχιαστική δολοφονία εκτυλίχθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου και στη συνέχεια η 49χρονη ειδοποίησε η ίδια την Αστυνομία και παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον 70χρονο πατέρα της. Ο άτυχος ηλικιωμένος έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι τα οποία προκλήθηκαν από υδραυλικό κάβουρα.

«Δεν άντεχα άλλο και τον σκότωσα» ήταν τα πρώτα λόγια της 49χρονης στους αστυνομικούς μετά την σύλληψή της.




Η κατηγορούμενη φέρεται να αντιμετωπίζει πολλά χρόνια ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί για ψυχιατρικούς λόγους. Ο 70χρονος πατέρας της, με τον οποίο ζούσε τα τελευταία 15 χρόνια, προσπαθούσε να της χορηγήσει φάρμακα βάζοντάς τα στο φαγητό της. Η ίδια ωστόσο πίστευε πως ήθελε να τη δηλητηριάσει και σύμφωνα με τις Αρχές, αυτός ήταν ένας από τους λόγους που οι δυο τους είχαν συνεχόμενους καβγάδες.

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν και οι γείτονες του άτυχου 70χρονου στη Σάμο. «Είχα την εντύπωση ότι τώρα εκείνη δεν ήταν εδώ… Δεν ξέρω, μήπως ήρθε για τις γιορτές… Δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ο άνδρας ζούσε μόνος του», ανέφερε γείτονας του θύματος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η 49χρονη είχε χτυπήσει και στο παρελθόν τον πατέρα της και συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα. «Τον είχε ξαναχτυπήσει τον πατέρα της τα Χριστούγεννα. Το κορίτσι αυτό είναι πολύ άρρωστο, έχει ένας είδος σχιζοφρένειας, τώρα χρόνια και δεν έπαιρνε τα φάρμακά της», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This