Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κατηγορούνται για παιδική πορνογραφία

Οι πρώτες πληροφορίες

Must Read

Δύο ανήλικοι κατηγορούνται για πορνογραφία ανηλίκων μετά την καταγγελία συνομήλικης τους. Σύμφωνα με την καταγγελία, πριν δύο χρόνια, ο ένας από τους δύο κατηγορούμενος, σε ηλικία 12 ετών, προχώρησε σε συναινετική ερωτική πράξη με μια συνομήλικη του, ενώ ο δεύτερος τραβούσε βίντεο με κινητό τηλέφωνο και κατέγραφε την ερωτική πράξη.

Διαβάστε ακόμα:

Σοκαρισμένη είναι τις τελευταίες ώρες η κοινή γνώμη στη Θεσσαλονίκη, καθώς στις απολογίες τους, οι ανήλικοι παραδέχτηκαν τις πράξεις τους και δήλωσαν μετανιωμένοι.

Το grtimes.gr αναφέρει πως οι δύο μαθητές αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στον αρμόδιο ανακριτή. Κατά τις ίδιες πηγές, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα στον έναν, επιβλήθηκε ο αναμορφωτικός όρος της ανάθεσης επιμέλειας και επιτήρησης σε επιμελητή ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη 14χρονος ο οποίος το επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθεί σε απολογία.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This