Νέες λεπτομέρειες για την εκτέλεση του 32χρονου στον Βύρωνα – Το ποινικό παρελθόν του – Εμπλοκή της αλβανικής μαφίας

Καταζητούμενος για δολοφονία στην Αλβανία

Must Read

Ο 32χρονος που έπεσε θύμα φονικής ενέδρας στο Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης (09/05) είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν στη γείτονα χώρα και φαίνεται ότι εμπλεκόταν με την αλβανική μαφία. Δεν φαίνεται να είχε απασχολήσει την ελληνική αστυνομία, αλλά στην Αλβανία υπήρχε πολυσέλιδος φάκελος σε βάρος του, εντός του οποίου υπάρχει και υπόθεση δολοφονικής επίθεσης το 2021 στην οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε.




 

Όπως προκύπτει, ο άνδρας, κατά πληροφορίες της ΕΡΤ, ήταν ενεργό μέρος της αλβανικής μαφίας, που – για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως – τον αναζητούσε τα τελευταία 3 χρόνια, προφανώς για να τον σκοτώσει.




 

Ο άνδρας βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του, μέσα σε όχημα στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Παναγή Τσαλδάρη όταν τους προσέγγισε μία μοτοσικλέτα και άνοιξε πυρ σε βάρος του, σκοτώνοντάς τον. Ο άνδρας πυροβολήθηκε τρεις φορές εξ επαφής.

Σύμφωνα με το αλβανικό top-channel.tv, αυτός είναι ο 32χρονος που δολοφονήθηκε χθες στον Βύρωνα:

Να σημειωθεί πως η δολοφονία του 32χρονου σημειώθηκε μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του, που βρισκόταν σε πάρκο απέναντι από το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το όχημα.

Μαρτυρία από τη στιγμή της επίθεσης

Αυτήκοος μάρτυρας αναφέρθηκε στη στιγμή που άκουσε τους πυροβολισμούς, αλλά και ενημέρωσε ότι δύο παιδιά βρίσκονταν στο σημείο. «Βγαίνω στην πόρτα και βλέπω ένα κορίτσι να ουρλιάζει» σημείωσε το εν λόγω άτομο, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή.

«Πολύ γρήγορα ήρθε η αστυνομία και περίμεναν και το ασθενοφόρο μήπως και υπάρχει ελπίδα ζωής» συμπλήρωσε. «Στα 10 μέτρα ήταν δύο μικρά παιδιά, μέσα στο δρόμο, τα μάζεψε μία κυρία» κατέληξε ο ίδιος.




*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This