Γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ αρκετοί από τους συλληφθέντες της κατάληψης στη Νομική Σχολή

Κυρίως οι αλλοδαπές γυναίκες - Τι επαγγέλματα δήλωσαν

Must Read

Γνώριμα των αστυνομικών Αρχών είναι ορισμένα από τα 28 άτομα που συνελήφθησαν χθες στην αστυνομική επιχείρηση στη Νομική Σχολή της Αθήνας όπου γινόταν κατάληψη από την Δευτέρα ως ένδειξη αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται ενώπιον του εισαγγελέα.




Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, από το 2021 οι 9 αλλοδαποί, ένας άνδρας και 8 γυναίκες, έχουν απασχολήσει την κρατική ασφάλεια, κυρίως για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών!

Μία από τις γυναίκες μάλιστα έχει προσαχθεί τουλάχιστον πέντε φορές! Πρόκειται για μία Γαλλίδα η οποία ήταν στην ομάδα που στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ανάγκασε άρματα μάχης που είχαν περάσει τα Προπύλαια να σταματήσουν μπαίνοντας μπροστά και ανεμίζοντας σημαίες της Παλαιστίνης. Η ίδια γυναίκα είχε συλληφθεί το 2022 γιατί είχε προσπαθήσει να εμποδίσει αστυνομική επιχείρηση.




Παράλληλα, μια Αγγλίδα που επίσης συνελήφθη είχε απασχολήσει ξανά το 2023 καθώς και μία από τις δυο Γερμανίδες, έχει απασχολήσει το 2024 τις Αρχές.

Οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν δήλωσαν στην αστυνομία πως είτε είναι άνεργοι,  είτε υπάλληλοι σε ιδιωτική εταιρεία που δεν υπάρχει ή δεν λένε τι κάνουν. Επίσης, δεν έχουν και ΑΦΜ.

Από τους συλληφθέντες, οι 15 που είναι Έλληνες ανέφεραν πως είναι φοιτητές, με ελάχιστους να δείχνουν την φοιτητική τους ταυτότητα.




Δείτε επίσης:

Εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ για Νομική: «Με ηλεκτρονικό μήνυμα ενημερωθήκαμε για την κατάληψη»

Στον εισαγγελέα οι 28 που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στη Νομική

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This