Παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας δήλωσαν οι γονείς του Γιώργου Λυγγερίδη – «Ας είναι ο γιος μου το τελευταίο θύμα» είπε ο πατέρας του

Θα ζητήσουν συνένωση των δύο δικογραφιών

Must Read

Σε δήλωση παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας προχώρησαν σήμερα οι γονείς του αδικοχαμένου 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη ο οποίος έχασε την ζωή του στις 7 Δεκεμβρίου όταν δέχθηκε φονική επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο πατέρας και η μητέρα του ένστολου βρέθηκαν σήμερα το πρωί μαζί με τον δικηγόρο τους, Βασίλη Καπερνάρο στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας του Γιώργου Λυγγερίδη, Θανάσης ξέσπασε τονίζοντας πως δεν θα βρει δικαίωση αλλά ας είναι η θυσία του παιδιού του η τελευταία που συμβαίνει.

«Φτάνει πια για όλη την κοινωνία, φτάνει πια για όλη την Ελλάδα. Ο Γιώργος ας είναι το τελευταίο θύμα, ας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δικαίωση δεν πρόκειται να δω, γιατί έχασα το παιδί μου. Δικαίωση θα υπήρχε, εάν ερχόταν το παιδί μου πίσω. Δικαίωση θέλω να δουν οι υπόλοιποι αστυνομικοί».

«Θα συμπαρασταθούμε στον κύριο ανακριτή για να αποδειχθεί ότι τέτοιου είδους εγκλήματα στη χώρα μας δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Φτάνει πια», τόνισε από την πλευρά του ο Βασίλης Καπερνάρος.

Η οικογένεια αναμένεται να ζητήσει συνένωση της δικογραφίας για την ανθρωποκτονία του αστυνομικού με αυτή που αφορά σε αδικήματα η οποία βρίσκεται στα χέρια του 9ου τακτικού ανακριτή.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This