Αδιανόητο οικογενειακό περιστατικό μετά από κηδεία – 30χρονος έβρισε και απείλησε με μαχαίρι ξάδερφό του!

Αντιστάθηκε και έφτυσε τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν

Must Read

Ένα πρωτοφανές οικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα μετά από κηδεία!

Όλα ξεκίνησαν μετά από μια διαμάχη που ξεκίνησε μεταξύ ενός 30χρονου και του ξαδέρφου του αφού είχαν «αποχαιρετήσει» μια θεία τους. Σύμφωνα με το θύμα, αφορμή του καβγά ήταν ένα φουρνάκι που ο 30χρονος είχε πάρει από το σπίτι της θείας του και η οικογένεια το ζήτησε πίσω, με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει έντονα. Στη συνέχεια ο νεαρός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και απείλησε με αυτό την οικογένεια του θύματος και τον ίδιο!

Μετά, ο 30χρονος ταμπουρώθηκε στο σπίτι του και μάλιστα έβρισε χυδαία τους αστυνομικούς που είχαν ενημερωθεί και είχαν σπεύσει. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ κάλεσαν κλειδαρά και η πόρτα άνοιξε. Ωστόσο, ο 30χρονος συνέχισε να προβάλλει αντίσταση στη σύλληψη κλωτσώντας τους αστυνομικούς ενώ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του έφτασε στο σημείο να τους φτύσει!

Η υπόθεση έλαβε γρήγορα τον δρόμο της δικαιοσύνης και ο 30χρονος καταδικάστηκε σε δύο έτη για παράνομη κατοχή και οπλοφορία μαχαιριού, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια, απειλή (προς τον αστυνομικό), ενώ αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή φυλάκισης προς δέκα ευρώ ημερησίως. Επιπλέον, το δικαστήριο αποφάσισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη στην εκτέλεση της ποινής και έτσι ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Στο δικαστήριο ο ξάδερφος που δέχθηκε τις απειλές ανέφερε:

«Μας επιτέθηκε λεκτικά και μας είπε ότι του χρωστάμε 20 ευρώ, ενώ του εξηγήσαμε ότι αυτό δεν ισχύει. Ξεκίνησε να δημιουργεί πρόβλημα, νευρίασε, μας έβριζε χυδαία και του είπα να ηρεμήσει. Τότε, εκείνος έκανε πως μιλάει στο τηλέφωνο με την μητέρα του και πραγματικά φοβήθηκα όταν τον άκουσα δυνατά να της λέει ‘δώσε μου εντολή και εγώ τους έφαγα. Τρόμαξα πολύ και κάλεσα στο τηλέφωνο τον πατέρα μου, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν στο γραφείο κηδειών και πλήρωνε για την κηδεία της θείας. Του είπα να μη γυρίσει σπίτι χωρίς την αστυνομία και τους εξήγησα τι έγινε».

Στην απολογία του ο 30χρονος, ο οποίος είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, υποστήριξε ότι μετά την παρεξήγηση που είχε με τον ξάδελφό του ανέβηκε στο σπίτι του για να κοιμηθεί και όταν άκουσε τους αστυνομικούς να χτυπάνε την πόρτα πανικοβλήθηκε. «Βγήκα έξω αλλά δεν ήμουν καλά καθώς δεν είχα πάρει την φαρμακευτική αγωγή για τα ψυχιατρικά θέματα που αντιμετωπίζω. Ζητώ συγνώμη από την αστυνομία», είπε.

Ο κατηγορούμενος είναι γνώριμος των αστυνομικών αρχών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This