Κιλκίς: Στις φυλακές νέων Βόλου οι δύο ανήλικοι – Για απόπειρα ληστείας σε βάρος του κτηνοτρόφου

Σήμερα οι υπόλοιπες απολογίες

Must Read

Η υπόθεση όπως φαίνεται έχει πολλά επεισόδια. Στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Νέων Βόλου οδηγούνται οι δύο ανήλικοι που κατηγορούνται ότι αποπειράθηκαν να ληστέψουν τον κτηνοτρόφο στις Μουριές Κιλκίς. Ο 54χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα τον 45χρονο άνδρα που τους συνόδευε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Κατά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή Κιλκίς, ο 15χρονος και ο 16χρονος αρνήθηκαν την βασική κατηγορία που τους αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 54χρονο επειδή εκείνος, είπαν, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του ενός και συγγενικού του προσώπου. Οι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Εντός των επομένων ωρών, ενώπιον του ανακριτή θα παρουσιαστούν ο 38χρονος πατέρας του 15χρονου, που διώκεται επίσης για απόπειρα ληστείας, αλλά και ο 54χρονος κτηνοτρόφος, στον οποίο απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο και της παράνομης οπλοχρησίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This