Ελεύθερος ο 54χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Γεωργιανό επίδοξο εισβολέα

Must Read

Με απόφαση των δικαστικών αρχών αφέθηκε λεύθερος υπό όρους ο5 4χρονος κτηνοτρόφος που πυροβόλησε και σκότωσε έναν από τους αλλοδαπούς που επιχείρησαν να εισβάλλουν στην ιδιοκτησία του, στο χωριό Μουριές του Κιλκίς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 38χρονος ο οποίος προσπάθησε μαζί με τον 45χρονο και δύο ανήλικους να μπουν στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σημειώνεται ότι προφυλακιστέοι έχουν κριθεί και οι δύο ανήλικοι που συμμετείχαν στην απόπειρα εισβολής μαζί με τον 45χρονο και τον 38χρονο. Κατά τις απολογίες τους ενώπιον του ανακριτή Κιλκίς, ο 15χρονος και ο 16χρονος αρνήθηκαν την βασική κατηγορία που τους αποδίδεται, υποστηρίζοντας ότι πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον 54χρονο επειδή εκείνος, είπαν, προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον του ενός και συγγενικού του προσώπου. Οι δύο ανήλικοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γεωργιανοί επιμένουν πως δεν πήγαν στη μονάδα του για να τον ληστέψουν, αλλά για να ζητήσουν εξηγήσεις από τον κτηνοτρόφο, τον οποίο κατηγορούν πως είχε ασελγήσει τόσο στον ανήλικο που είχε παλιότερα στη δούλεψή του, όσο και στην επίσης ανήλικη αδελφή του

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This