Οι τελευταίες κινήσεις της 17χρονης Νικολέτας πριν πέσει από την γέφυρα στον ΒΟΑΚ καταγράφηκαν από κάμερα.
Συγκεκριμένα στο βίντεο που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Live News» φαίνεται η μαθήτρια να φεύγει από το σχολείο και να περπατά προς το σπίτι της που είναι κοντά στον αυτοκινητόδρομο. Το ρολόι δείχνει 11.03 όταν εμφανίζεται στο οπτικό υλικό η ανήλικη να περπατά με γρήγορο βήμα.
Δείτε το βίντεο:
https://exchange.glomex.com/video/v-d1kgvxa0zzdt?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η κοπέλα αποφάσισε να φύγει από το σχολείο με τα πόδια και να διανύσει μια απόσταση μεγαλύτερη των 7 χιλιομέτρων.
https://exchange.glomex.com/video/v-d1kh7qvl9rdl?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Την ίδια στιγμή, απαντήσεις για τον θάνατό της Νικολέτας ζητά η οικογένειά της η οποία δεν πιστεύει πως το κορίτσι έδωσε τέλος στη ζωή του. Οι συγγενείς εμφανίζονται οργισμένοι με την απόφαση του Μητροπολίτη να μην διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της το περασμένο Σάββατο.
https://exchange.glomex.com/video/v-d1kh49p1fpeh?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Συγκεχυμένες είναι και οι πληροφορίες που έρχονται σχετικά με όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα. Ορισμένοι λένε πως η 17χρονη έγραψε καλά στις εξετάσεις της και ήταν χαρούμενη ενώ άλλοι αναφέρουν πως έδωσε λευκή κόλλα και έφυγε από το σχολείο με κλάματα καθώς δεν της έδιναν πίσω την κόλλα.
https://exchange.glomex.com/video/v-d1kh11j2sykp?integrationId=40599w17mbz7o7uw
Δείτε επίσης:








