«Με χτύπησε, με έβριζε και με απειλούσε» – Νέα στοιχεία για την επίθεση αστυνομικού στην γυναίκα και τον εραστή της

Νέα στοιχεία για το περιστατικό

Must Read

Σοβαρά ήταν, όπως υποστηρίζει, τα χτυπήματα που δέχθηκε η 39χρονη η οποία πιάστηκε από τον αστυνομικό με τον εραστή της μέσα στο σπίτι τους στη Λαμία με συνέπεια ο ένστολος να γίνει ταύρος και να τα κάνει γυαλιά – καρφιά!

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, η γυναίκα κατήγγειλε πως ο ανθυπαστυνόμος την χτύπησε στο πρόσωπο, την κλώτσησε στα πόδια, την έσπρωξε με δύναμη με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει στο πάτωμα. Όσο τα έκανε όλα αυτά την έβριζε και την απειλούσε για την ζωή της!

Η γυναίκα συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερη. Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν πως μπορεί να φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο αλλά αρνήθηκε. Αντίθετα, οδηγήθηκε συνοδεία στελεχών της ΕΛΑΣ σε σπίτι συγγενή της.

Ο σύζυγός της συνελήφθη επίσης και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως η 39χρονη τον έβριζε ασταμάτητα. Ο αστυνόμος αφέθηκε επίσης ελεύθερος αφού πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και ορίστηκε δικάσιμος για τις 13 Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αστυνομικός εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδος από τις 4 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ. Είχε κάνει αίτημα για να φύγει για οικογενειακούς λόγους αναφέροντας πως πρέπει να μεταφέρει κάποιος αντικείμενο από το σπίτι του στο σπίτι της μητέρας του όπου βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This