Μαυροειδάκος: «Το θέμα με τα Εξάρχεια θα τελειώσει…»

Must Read

Δηλώσεις σχετικά με την πολιτική της κυβερνήσεις απέναντι στα Εξάρχεια και τους μπαχαλάκηδες έκανε ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Σ. Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δε σταματάει το σχέδιο Χρυσοχοΐδη, είναι συγκεκριμένη η εντολή, το θέμα με τους μπαχαλάκηδες στα Εξάρχεια θα τελειώσει, γι’ αυτό βλέπετε καθημερινά και επιχειρήσεις για τα ναρκωτικά, βλέπετε ακόμη και επιχειρήσεις της τροχαίας», είπε ο Σ. Μαυροειδάκος.

Και συνέχισε επισημαίνοντας την μεγάλη διαφορά που υπάρχει σήμερα στα Εξάρχεια: «Εγώ ήμουν δέκα – έντεκα χρόνια στο αστυνομικό τμήμα στα Εξάρχεια και δεν είδα ποτέ τροχονόμο. Τώρα γίνονται και αστυνομικοί και τροχονομικοί έλεγχοι επί της Στουρνάρη όπου υπήρχε ασυδοσία – γίνονται έλεγχοι ακόμη και για το παρκάρισμα».

Και καλά θα κάνει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο ο Χρυσοχοϊδης αφού η ασφάλεια είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι πολίτες εμφανίζονται στην μεγάλη τους πλειοψηφία με θετική γνώμη για την πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ασφάλειας.

Δείτε επίσης: Το ποδόσφαιρο «στήνει» την κυβέρνηση στα… έντεκα μέτρα!

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This