Η Ελλάδα αποκτά υπερ-ταχύτατο διαδίκτυο μέσω των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Must Read

Οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανοίγουν το δρόμο για το υπερ-ταχύτατο διαδίκτυο μέσα από το πρόγραμμα Superfast Broadband (SFBB).

Συγκεκριμένα, χιλιάδες επιχειρήσεις, κυρίως μικρού και μεσαίου μεγέθους, σε όλη τη χώρα θα μπορούν να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση στο Διαδίκτυο με υπερυψηλές ταχύτητες και με επιδότηση, που συνολικά ανέρχεται σε 360 ευρώ ανά σύνδεση.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε €50 εκατ.
Συγκεκριμένα, η δράση «Superfast Broadband» αφορά στην παροχή σύνδεσης στο Διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα και υλοποιείται με τη μέθοδο κουπονιού (voucher), με το οποίο ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει.

Δείτε επίσης: Αναρχική ομάδα ανέλαβε σαν « Σπύρος Σούλης- Τομέας Άλλαξέ το» την ευθύνη για την επίθεση στην ΔΑΠ στο ΠΑΠΕΙ

Τη σχετική απόφαση για την επέκταση του προγράμματος και στις επιχειρήσεις υπέγραψαν οι Υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.

Επιπλέον, όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, προχωρούν οι διαδικασίες για το έργο του Ultrafast Broadband (UFBB), με την ολοκλήρωση του οποίου θα παρέχονται υπηρεσίες πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω οπτικών ινών σε πάνω από 2,4 εκατ. νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This