Δευτέρα 14/6/2021

Αποκαλυπτική η κατάθεση της μητέρας της 27χρονης βρεφοκτόνου: «Άφησε το μωρό και γύρισε σπίτι να ξαπλώσει»

Αποκαλυπτική ήταν στην κατάθεσή της η μητέρα της φερόμενης ως βρεφοκτόνου της Πάτρας.

Η γιαγιά του άτυχου νεογέννητου κλήθηκε να καταθέσει ενώπιον του ανακριτή, παραδεχόμενη πως η κόρη της αμέσως μετά το συμβάν επέστρεψε στο σπίτι τους για να ξαπλώσει.

«Μου είπε ότι είχε ένα έκτακτο χειρουργείο και έπρεπε να της πάρω κάποια φάρμακα –και συγκεκριμένα παυσίπονο και ένα φαρμακευτικό σπρέι για πληγές– και να επιστρέψω σπίτι γρήγορα.

Τη ρώτησα τι χειρουργείο έκανε και μου απάντησε για κύστες. Τη ρώτησα αν είναι εκεί ο πατέρας της και μου απάντησε θετικά. Όταν ήρθε ο πατέρας της να με πάρει ήταν κάπως στεναχωρημένος και με ρώτησε αν η κόρη μας ήταν έγκυος. Του απάντησα ότι δεν γνώριζα κάτι τέτοιο.

Όταν μπήκα σπίτι έμαθα ότι ήταν έγκυος και γέννησε. Τη βρήκα ξαπλωμένη στο κρεβάτι της. Μου φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη και αγχωμένη. Τη ρώτησα τι είχε και μου απάντησε ότι έκανε ένα χειρουργείο εκτάκτως στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας”. Μόλις μου είπε αυτό, σήκωσα το πάπλωμα για να δω την τομή και από αυτό που αντίκρισα κατάλαβα ότι πρόκειται για καισαρική τομή. Εκεί συνειδητοποίησα ότι είχε γεννήσει», σημείωσε αρχικά η μητέρα της 27χρονης και πρόσθεσε:

«Τη ρώτησα που βρίσκεται το παιδί, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση… Περί τις 14:30, και ενώ ο πατέρας της κόρης μου βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, έξω από το σπίτι, εμφανίστηκε η αστυνομία και μου χτυπούσε το κουδούνι, αλλά δεν άνοιξα αμέσως γιατί ήμουν ταραγμένη. Η κόρη μου, επίσης, δεν ήθελε να ανοίξω και μου έλεγε να μην το κάνω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει επειδή είχε φύγει κρυφά από το νοσοκομείο».

Δείτε επίσης: Αρνητικά τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στο Θριάσιο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ