Πάτρα: Το δραματικό 24ωρο του 40χρονου που είναι στην απομόνωση λόγω κορωνοϊού (video)

Must Read

Νέα εξέλιξη: Αρνητικό το κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος έχει φτάσει από την Ιταλία με πλοίο και ελέγχεται για να διαπιστωθεί αν έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Όπως είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί και ο άνδρας βρίσκεται απομονωμένος σε μια από τις 4 ειδικές κλίνες που διαθέτει το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Επτά διεθνείς όμιλοι στον… χορό για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

Από τον άνδρα, έχουν ληφθεί δείγματα τα οποία έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης αναμένονται οι απαντήσεις για το κατά πόσο πάσχει από κορωνοϊό. Από τα αποτελέσματα θα κριθούν οι κινήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου από εδώ και πέρα.

Να θυμίσουμε ότι, ο άνδρας, που έφτασε χθες με πλοίο στην Πάτρα, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου μπήκε σε 48ωρη καραντίνα.

https://vimeo.com/393516564

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This