Σάββατο 19/6/2021

Πάτρα: Το δραματικό 24ωρο του 40χρονου που είναι στην απομόνωση λόγω κορωνοϊού (video)

Νέα εξέλιξη: Αρνητικό το κρούσμα κορωνοϊού στην Πάτρα

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Πάτρας σε θάλαμο αρνητικής πίεσης νοσηλεύεται σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο 40χρονος άνδρας, ο οποίος έχει φτάσει από την Ιταλία με πλοίο και ελέγχεται για να διαπιστωθεί αν έχει μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Όπως είπε ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί και ο άνδρας βρίσκεται απομονωμένος σε μια από τις 4 ειδικές κλίνες που διαθέτει το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: Επτά διεθνείς όμιλοι στον… χορό για τη ΔΕΠΑ Υποδομών

Από τον άνδρα, έχουν ληφθεί δείγματα τα οποία έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης αναμένονται οι απαντήσεις για το κατά πόσο πάσχει από κορωνοϊό. Από τα αποτελέσματα θα κριθούν οι κινήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου από εδώ και πέρα.

Να θυμίσουμε ότι, ο άνδρας, που έφτασε χθες με πλοίο στην Πάτρα, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου μπήκε σε 48ωρη καραντίνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ