ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΑναστάτωση στην Πάρο: Ανήλικα μαχαίρωσαν 23χρονο και έδειραν τον 33χρονο αδερφό του για μία παρατήρηση!

Αναστάτωση στην Πάρο: Ανήλικα μαχαίρωσαν 23χρονο και έδειραν τον 33χρονο αδερφό του για μία παρατήρηση!

Έχουν γίνει κάποιες προσαγωγές για το αιματηρό συμβάν

Ένα αδιανόητο περιστατικό βίας έχει αναστατώσει από χθες το βράδυ την μικρή κοινωνία της Πάρου.

Σύμφωνα με το parianostypos.gr, μια ομάδα από περίπου 15 ανήλικα κινούνταν μέσα στο χωριό Μάρπησσα χτυπώντας κουδούνια και τις πόρτες των κατοίκων χωρίς λόγο. Κάποια στιγμή δέχθηκαν παρατήρηση από δύο αδέρφια που μένουν εκεί, 23 και 33 ετών αντίστοιχα.

Αρχικά, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η αντιπαράθεση ήταν λεκτική αλλά στη συνέχειΑ πήρε διαστάσεις.

Τότε κάποια από τα παιδιά της ομάδας έβγαλαν μαχαίρια και μαχαίρωσαν με αυτό δύο φορές τον 23χρονο! Ο 33χρονος αδερφός του τραυματίστηκε επίσης, αλλά ελαφρύτερα. Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σύρου για τις πρώτες βοήθειες όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 33χρονος κυνήγησε τους δράστες και έπιασε δύο από αυτούς, όπως αναφέρουν πηγές. Όμως, τον έσπασαν στο ξύλο και τον πέταξαν στο έδαφος και εξαφανίστηκαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για την υπόθεση έχουν γίνει ορισμένες προσαγωγές ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά ποινικά αδικήματα, όπως οπλοκατοχή, οπλοφορία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης