20-9-2020

ΟΑΣΘ: Οι Θεσσαλονικείς να κάνουν υπομονή μέχρι τέλη Ιουνίου για… αξιοπρεπή μετακίνηση!

Υπομονή μέχρι τα τέλη… Ιουνίου (!) συνιστά ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας, στους πολίτες, των οποίων η υπομονή έχει εξαντληθεί προ πολλού, καθώς η μετακίνησή τους χαρακτηρίζεται το λιγότερο «αναξιοπρεπής»!

Ο πρόεδρος του Οργανισμού εμφανίζεται αισιόδοξος πως το προσωρινό «φρένο» που έβαλε το Ελεγκτικό Συνέδριο στην υπογραφή της σύμβασης με τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης θα «λυθεί». Σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι «μετά την αποστολή των διευκρινίσεων που ζητήθηκαν θα κινηθεί γρήγορα το Ελεγκτικό Συνέδριο και δεν θα έχουμε μεγάλες καθυστερήσεις».

Παραδέχθηκε ότι η κατάσταση στις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης είναι δύσκολη, καθώς -όπως είπε- ο αριθμός των 300 λεωφορείων που ετέθη ως στόχος από τη νέα διοίκηση να κυκλοφορούν καθημερινά δεν μπορεί να διατηρηθεί λόγω του «γερασμένου» στόλου.
«Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα κυρίως από ρηγματώσεις στα σασί των λεωφορείων. Είναι δύσκολα και παλεύουμε όλοι: διοίκηση και εργαζόμενοι», είπε ο κ. Σκόδρας.

Αναφέρθηκε, επίσης, στα λεωφορεία που θα μισθωθούν εκτός εκείνων του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, εκτιμώντας ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσουν να εντάσσονται στο πρόγραμμα του Οργανισμού και στα τέλη Ιουνίου θα καλύπτεται το σύνολο του συγκοινωνιακού έργου του ΟΑΣΘ.

Τα ακούνε αυτά οι Θεσσαλονικείς και, όπως γίνεται αντιληπτό, δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι ότι θα μπορέσουν να κινηθούν σωστά και ανθρώπινα με τις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, που πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο…

Δείτε επίσης: Η Ελλάδα στο Βερολίνο, η Τουρκία στις Βρυξέλλες: Τι πήρε ο Μητσοτάκης και τι (δεν) πήρε ο Ερντογάν!

Σπάμε τα στεγανά της ενημέρωσης! Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΕΛΛΑΔΑ FM 94.3

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ