Κομμώτριες, «νυχούδες» και ιδιοκτήτες… τραπεζοκαθισμάτων ανάμεσα στους 45 συλληφθέντες για παραβιάσεις των απαγορεύσεων

Must Read

Και οι παραβιάσεις καλά κρατούν, καθώς η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 45 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα, τα οποία δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες εντοπίστηκαν επιχειρηματίες που είχαν -παράνομα- ανοιχτά φροντιστήρια, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες και καφενεία, ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου, ακόμη και ένα… Κ.Α.Π.Η., για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό, βεβαιώθηκαν συνολικά σε όλη την επικράτεια 43 παραβάσεις, για τις οποίες συνελήφθησαν 45 άτομα (12 στην Αττική, 6 στη Δυτική Ελλάδα, 6 στη Θεσσαλία, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3 στην Κρήτη, 3 στο Νότιο Αιγαίο, 2 στην Πελοπόννησο, 2 στην Ήπειρο και 1 στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Μέρες πανικού και… capital controls! Γιατί οι πολίτες έτρεχαν στα ΑΤΜ – Ανατίναξαν μηχανήματα 4 τραπεζών στα Σπάτα

Στην Αττική, όπου συνελήφθησαν 12 άτομα (σε Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Κυψέλη και Παλαιό Φάληρο), οι συλλήψεις αφορούσαν στη λειτουργία ενός γυμναστηρίου, τριών κομμωτηρίων, μίας καφετέριας και ενός κέντρου περιποίησης νυχιών, ενώ στην Πάτρα, όπου έγιναν 2 συλλήψεις, είχαν να κάνουν με ένα πολυκατάστημα και έναν φούρνο-καφέ με τραπεζοκαθίσματα.

Για τραπεζοκαθίσματα που είχαν αναπτύξει σε καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, εξάλλου, συνελήφθησαν 3 ακόμη άτομα στο Αγρίνιο και ένα στον Πύργο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This