Δευτέρα 14/6/2021

Κομμώτριες, «νυχούδες» και ιδιοκτήτες… τραπεζοκαθισμάτων ανάμεσα στους 45 συλληφθέντες για παραβιάσεις των απαγορεύσεων

Και οι παραβιάσεις καλά κρατούν, καθώς η αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 45 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα, τα οποία δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα που έχουν τεθεί για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες εντοπίστηκαν επιχειρηματίες που είχαν -παράνομα- ανοιχτά φροντιστήρια, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, καφετέριες και καφενεία, ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών εντός εμπορικού κέντρου, ακόμη και ένα… Κ.Α.Π.Η., για τους οποίους ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό, βεβαιώθηκαν συνολικά σε όλη την επικράτεια 43 παραβάσεις, για τις οποίες συνελήφθησαν 45 άτομα (12 στην Αττική, 6 στη Δυτική Ελλάδα, 6 στη Θεσσαλία, 5 στη Δυτική Μακεδονία, 5 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 3 στην Κρήτη, 3 στο Νότιο Αιγαίο, 2 στην Πελοπόννησο, 2 στην Ήπειρο και 1 στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Μέρες πανικού και… capital controls! Γιατί οι πολίτες έτρεχαν στα ΑΤΜ – Ανατίναξαν μηχανήματα 4 τραπεζών στα Σπάτα

Στην Αττική, όπου συνελήφθησαν 12 άτομα (σε Πατήσια, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, Κυψέλη και Παλαιό Φάληρο), οι συλλήψεις αφορούσαν στη λειτουργία ενός γυμναστηρίου, τριών κομμωτηρίων, μίας καφετέριας και ενός κέντρου περιποίησης νυχιών, ενώ στην Πάτρα, όπου έγιναν 2 συλλήψεις, είχαν να κάνουν με ένα πολυκατάστημα και έναν φούρνο-καφέ με τραπεζοκαθίσματα.

Για τραπεζοκαθίσματα που είχαν αναπτύξει σε καταστήματα καφέ, εστίασης και σνακ μπαρ, εξάλλου, συνελήφθησαν 3 ακόμη άτομα στο Αγρίνιο και ένα στον Πύργο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ